Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Πρώτη» για Νιόπλια στον ΟΦΗ (ΦΩΤΟ)

Υπό τις οδηγίες του Νίκου Νιόπλια για πρώτη φορά και με την παρουσία του διευθυντή ποδοσφαίρου, Γιάννη Σαμαρά, πραγματοποιήθηκε σήμερα η πρώτη προπόνηση του ΟΦΗ μετά τον αγώνα με την ΑΕΛ.

Οι ασπρόμαυροι» ακολούθησαν αρχικά ασκήσεις ενδυνάμωσης, ενώ στη συνέχεια χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ.

Όσοι αγωνίστηκαν στο ματς του Σαββάτου (6/3), ακολούθησαν πρόγραμμα φυσικής κατάστασης στο πλαίσιο της αποκατάστασης.

Η προπόνηση για τους υπόλοιπους περιελάμβανε άσκηση μεταβιβάσεων και αγωνιστικό παιχνίδι σε μικρούς χώρους.

Ο Φελίπε Σόουζα Φερέιρα προπονήθηκε κανονικά. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Χουάν Νέιρα και Πραξιτέλης Βούρος, ενώ ο Βαγιέμπα Σακόρ συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης.

Οι Απόστολος Γιάννου, Γιώργος Σουρνάκης, Κοσμάς Τσιλιανίδης, Αντίλ Ναμπί και Βαχίντ Σελίμοβιτς συνέχισαν θεραπεία και ο Ρικάρντο Βαζ ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης.

Η επόμενη προπόνηση του ΟΦΗ έχει προγραμματιστεί για αύριο το πρωί (9/3, 11:00) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ