Μετάβαση στο περιεχόμενο

Σε… αναμμένα κάρβουνα με Μπα στον Ολυμπιακό – «Έπεσαν» όλοι πάνω του

Τεράστια ανησυχία προκλήθηκε χθες στον Ολυμπιακό λόγω του τραυματισμού του Ουσεϊνού Μπα, που ανάγκασε τον Πέδρο Μαρτίνς να τον αντικαταστήσει μόλις στο 18′ του αγώνα με την Λαμία.

Ο Σενεγαλέζος στόπερ αποχώρησε με ενοχλήσεις στη μέση και όλοι σκέφτηκαν το επερχόμενο παιχνίδι με την Άρσεναλ για το Europa League, καθώς θα απουσιάζουν ήδη για εκείνο το ματς οι Σεμέδο και Αβραάμ.

Παρόλα αυτά, τα πρώτα δείγματα για τον Μπα δείχνουν ότι δεν έχει κάτι σοβαρό και πως η αλλαγή του με την Λαμία έγινε πιο πολύ για προληπτικούς λόγους. Έτσι, φαίνεται ότι θα δώσει κανονικά το “παρών” στο παιχνίδι με την λονδρέζικη ομάδα την προσεχή Πέμπτη.

Από σήμερα ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει σιγά-σιγά την προετοιμασία για τον αγώνα με την Άρσεναλ, με τους παίκτες που έπαιξαν χθες να ακολουθούν αποθεραπεία και τους υπόλοιπους να κάνουν ένα πιο δυνατό πρόγραμμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ