Μετάβαση στο περιεχόμενο

Serie A: Ο Ινσίνιε στέλνει τη Νάπολι στην τετράδα

Με δύο γκολ του  Λορέντσο Ινσίνιε κι ένα του Οσιμέν, η Νάπολι «καθάρισε» την Μπολόνια (3-1) και κρατήθηκε στο -3 από την 4η Ρόμα με ματς λιγότερο. 

Ο 30χρονος Καπιτάνο των Ναπολιτάνων άνοιξε κι έκλεισε το σκορ στο 8’ και το το 76’ αντίστοιχα, δίνοντας τη χαριστική βολή στους φιλοξενούμενους που είχαν μειώσει προσωρινά με τον Σοριάνο (73′). Από την πλευρά του ο Οσιμέν σημείωσε το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων στο 65′. 

Ισοπαλία σαν… νίκη πήρε στην έδρα της Σαμπντόρια (2-2) η Κάλιαρι, στη μάχη που δίνει για την παραμονή στη Serie A. Η ομάδα του Μπάμπη Λυκογιάννη  πήγε να «αυτοκτονήσει», καθώς έχασε το προβάδισμα που είχε πάρει με τον Ζοάο Πέδρο από το 11’, μέσα σε ένα δίλεπτο προς το φινάλε του ματς. Οι Μπερεζίνσκι (78’) και Γκαμπιαντίνι (80’) γύρισαν «τούμπα» την κατάσταση για τη Σαμπ, ωστόσο, τελευταίος μίλησε ο Ράτζα Ναϊνγκολάν. Χάρη σε δικό του γκολ στο 90+6’, οι φιλοξενούμενοι έφυγαν αλώβητοι από το «Λουίτζι Φεράρις» και παρέμειναν στην 17η θέση, με +2 αλλά και δύο ματς περισσότερα από την Τορίνο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ