Μετάβαση στο περιεχόμενο

Με Κουέστα στην Τούμπα ο Άρης

Η ομάδα του Άρη ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το αυριανό (7/3, 19:30) ντέρμπι της προτελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της Super League 1 με τον ΠΑΟΚ με πρωινή προπόνηση το Σάββατο στις εγκαταστάσεις του Δασυγενείου Αθλητικού Κέντρου στο Νέο Ρύσιο.

Ο Άκης Μάντζιος συμπεριέλαβε 21 ποδοσφαιριστές στην αποστολή για το ματς της Τούμπας. Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται και το πρόσωπο των τελευταίων ημερών, ο Χουλιάν Κουέστα. Αντίθετα, εκτός έμειναν για ακόμη ένα παιχνίδι οι τραυματίες Χαβιέ Ματίγια και Ματέο Γκαρσία.

Αναλυτικά η αποστολή του Άρη: Κουέστα, Μπουσέ, Γκάμα, Μπρούνο, Σάκιτς, Μπερτόγλιο, Μπεναλουάν, Ρόουζ, Σάσα, Κάτσε, Σίλβα, Μαντσίνι, Τζέγκο, Γκάνεα, Σούντγκρεν, Δεληζήσης, Μήτρογλου, Μάνος, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνης, Μπακούτσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ