Μετάβαση στο περιεχόμενο

Παπαθεοδώρου: “Να πιέσουμε τους εαυτούς μας για να φτάσουμε στο επίπεδο που πρέπει”

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου σε δηλώσεις του ενόψει του αγώνα με το Μεσολόγγι αναφέρθηκε στη δύσκολη προετοιμασία της “Ένωσης” λόγω των τραυματισμών και των κρουσμάτων κορονοϊού.

Παράλληλα, τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να δείξει δύναμη, ώστε να φτάσει επανέλθει το συντομότερο στο καλύτερο δυνατό επίπεδο, ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αναλυτικά η δήλωση του Ηλία Παπαθεοδώρου στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΑΕΚ:

«Επιστρέφουμε στην αγωνιστική δράση, μετά από πάρα πολύ καιρό. Ο τελευταίος επίσημος αγώνας μας είχε γίνει σχεδόν πριν από ένα μήνα. Είναι σίγουρο, ότι θα χρειαστεί να καταβάλλουμε μεγάλη προσπάθεια για να επιστρέψουμε στην κανονικότητα μας, έστω υπ’ αυτές τις συνθήκες, που επικρατούν στην τρέχουσα περίοδο.

Από εκείνο το ματς έως και σήμερα μεσολάβησαν πάρα πολλά… Έχουμε να διαχειριστούμε πολλούς τραυματισμούς, έχουμε τον κορονοϊό, αλλά έχουμε και την αποχή μας από τις προπονήσεις για περίπου μία εβδομάδα.

Πρέπει να φανούμε δυνατοί, να πιέσουμε πάρα πολύ τους εαυτούς μας για να μπορέσουμε να φτάσουμε στο επίπεδο, που πρέπει ενόψει της δύσκολης συνέχειας που έχουμε μπροστά μας».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ