Μετάβαση στο περιεχόμενο

Να υπερασπιστεί το προβάδισμά της η ΑΕΚ, για την έκπληξη ο Βόλος – Ελεγχόμενο ροτέισον από Χιμένεθ

Συνέχεια στην καλή παράδοση που έχει στις προκρίσεις στο Κύπελλο Ελλάδος θέλει να δώσει η ΑΕΚ που αντιμετωπίζει στις 6:00 το απόγευμα τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό, στον επαναληπτικό προημιτελικό του 4-2 του ΟΑΚΑ. Η Ένωση είχε ένα 25λεπτο φωτιά σε εκείνο το ματς, πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ, αλλά δέχτηκε και δύο, λόγω των προβλημάτων της στην άμυνα.

Στόχος της ομάδας του Μανόλο Χιμένεθ είναι να πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, παρά τις πολλές απουσίες, απέναντι σε μια ομάδα που είναι επικίνδυνη και έχει ποιότητα.

Η ΑΕΚ θα παραταχθεί με τις γνωστές απουσίες (Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Μιτάι, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Σαρδέλης και Ολιβέιρα), γεγονός που περιορίζει τις επιλογές του Ισπανού τεχνικού, ο οποίος θέλει να δώσει κάποιες ανάσες σε παίκτες.

Με σχηματισμό 4-2-3-1 αναμένεται να αγωνιστούν οι κιτρινόμαυροι, με τον Τσιντώτα να παίρνει θέση κάτω από τα δοκάρια. Στην τετράδα της άμυνας θα βρίσκονται οι Σβάρνας, Νεντελτσιάρου, Λάτσι και Λόπες.

Ο Σάκχοφ αναμένεται να αγωνιστεί αντί του Κρίστιτσιτς δίπλα στον Σιμάνσκι στα χαφ. Στα εξτρέμ θα πάρει ανάσες ο Τάνκοβιτς κι ενδεχομένως και ο Λιβάι Γκαρσία, με τους Αλμπάνη και Νταντσένκο να αγωνίζονται στη θέση τους.

Επιτελικός μέσος θα είναι ο Μάνταλος και στην κορυφή της επίθεσης ο Ανσαριφάρντ.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Σβάρνας, Χνιντ, Νταντσένκο, Ραντόνια, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Σάκχοφ, Μαχαίρας, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Κοσίδης, Χριστόπουλος.

Ο Βόλος, από την άλλη, θα προσπαθήσει για το καλύτερο στο παιχνίδι, έστω κι αν χρειάζεται δύο γκολ διαφορά για να διεκδικήσει την πρόκριση. Η ομάδα του Άνχελ Λόπεθ, όμως, έχει επιθετικό στυλ και θα ψάξει το γρήγορο γκολ που θα κάνει πιο εύκολο το έργο της.

Οι Περέα και Μπουένο συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή, δίνοντας έξτρα λύσεις στον Ισπανό τεχνικό. Αντίθετα, εκτός έμειναν οι τραυματίες, Ντεντάκης, Κολόμπο και Ρενάτο Σίλβα.

Αναλυτικά η αποστολή του Βόλου: Γκαραβέλης, Κλέιμαν, Κρητικός, Δουβίκας, Μήτογλου, Μπάλλας, Τσοκάνης, Γκρίλο, Ριένστρα, Φερράρι, Περέα, Μπαριέντος, Μπαρτόλο, Μαρτίνες, Σάντσες, Νίνης, Λογαράς, Τέκιο, Μπουένο, Μίλοκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ