Μετάβαση στο περιεχόμενο

Χωρίς δύο βασικούς η Γιουβέντους κόντρα στην Πόρτο

Χωρίς δύο βασικά της στελέχη θα αγωνιστεί η Γιουβέντους στο αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με την Πόρτο για τη φάση των «16» του Champions League. Συγκεκριμένα ο Λεονάρντο Μπονούτσι και ο Πάολο Ντιμπάλα θα απουσιάσουν από το ματς, παρά το γεγονός ότι θα βρεθούν στην Πορτογαλία με τους συμπαίκτες τους. 

«Ο Μπονούτσι και ο Ντιμπάλα δεν θα είναι διαθέσιμοι. Θα είναι ο Ράμσεϊ. Θα ταξιδέψουν μαζί μας, επειδή θέλουν να είναι με την ομάδα», δήλωσε ο Αντρέα Πίρλο για τους δύο ποδοσφαιριστές του που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού.

«Θα είναι περίπλοκο παιχνίδι, διότι είναι ομάδα που αμύνεται καλά. Πολύ συμπαγής, στο στιλ της Ατλέτικο, με δύο γραμμές ζώνης των τεσσάρων», σχολίασε ο προπονητής της «Μεγάλης Κυρίας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ