Μετάβαση στο περιεχόμενο

Για το 6/6 στον Βόλο ο Αστέρας

Ο Βόλος υποδέχεται το απόγευμα (17:15) τον Αστέρα Τρίπολης στο Πανθεσσαλικό στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Super League 1, σ’ ένα ματς που και οι δύο ομάδες ανταγωνίζονται για την 6η θέση του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 8η θέση με 24 βαθμούς, προέρχονται από δύο ισοπαλίες κόντρα σε ΑΕΛ και ΟΦΗ και απέχουν 9 βαθμούς από την 6η θέση που βρίσκεται ο Αστέρας.

Ο Άνχελ Λόπεθ δεν μπορεί να υπολογίζει τους Ντεντάκη, Μπαριέντος, Μπουένο, Ρενάτο Σάντος και Κιάκο, ενώ εκτός είναι και ο νεοαποκτηθείς Ρίβας.

Από την άλλη, οι Αρκάδες βρίσκονται στην 6η θέση με 33 βαθμούς, προέρχονται από 5 διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα (αν και αποκλείστηκαν από τον Άρη στο Κύπελλο) και έχουν μεγάλο προβάδισμα για μία θέση στα πλέι οφ.

Ο Μίλαν Ράσταβατς θα έχει διαθέσιμο τον Μουνάφο και τον Μπαράλες, ενώ εκτός αποστολής έμειναν οι Καπίγια και Τζίμας.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Βόλος: Γκαραβέλης, Κλέιμαν, Γκρίλο, Μήτογλου, Σάντσες, Κολόμπο, Φερράρι, Κανελλάκης, Ριένστρα, Τσοκάνης, Νίνης, Μίλοκ, Μαρτίνες, Περέα, Κρητικός, Μπάλλας, Μπαρτόλο, Δουβίκας.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Τσιφτσής, Γκαρσία, Τασουλής, Πασαλίδης, Σουάρες, Καστάνο, Κώτσιρας, Αλβάρες, Χριστόπουλος, Βαλιέντε, Τιλίκα, Μουνάφο, Μπελόγκ, Ιγκλέσιας, Ριέρα, Σίτο, Μπαράλες, Λουίς Φερνάντες, Ργκίς, Αλί Μπαμπά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ