Μετάβαση στο περιεχόμενο

LIVE: ΟΦΗ-Βόλος 1-1 (Τελικό)

Τέλος στην αναμέτρηση. ΟΦΗ και Βόλος μένουν στο 1-1, με τους φιλοξενούμενους να προκρίνονται χάρη στο 2-0 του πρώτου αγώνα.

90′ Τρία λεπτά οι καθυστερήσεις.

86′ Κίτρινη κάρτα στον Νέιρα για φάουλ στον Περέα.

84′ Σάντσες αντί Τέκιο και Μπάλλας αντί Μπαρτόλο για τον Βόλο.

80′ Αλλαγή για τον Βόλο. Στη θέση του Μαρτίνες ο Κρητικός.

79′ Στη θέση του Ουές ο Γρίβας και στη θέση του Στάρτζεον ο Φερέιρα.

71′ Σέντρα του Σολίς από αριστερά, προβολή του Στάρτζεον που δεν μπόρεσε να βρει τη μπάλα, ενώ έκανε κι επιθετικό φάουλ στον Γκαραβέλη.

67′ Κίτρινη στον Τέκιο για χέρι.

64′ Νέα φάση για τους κυανέρυθρους, με τον Περέα να σουτάρει από το ύψος της περιοχής και τον Σωτηρίου να διώχνει σε κόρνερ με ωραία εκτίναξη.

60′ Πρώτη αλλαγή για τον Βόλο. Ο Νίνης αντικαθίσταται από τον Περέα.

54′ Διπλή αλλαγή για τον ΟΦΗ. Σελίμοβιτς και Σολίς μέσα, Κοροβέσης και Στάκος έξω.

50′ Πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Βόλο, με τον Μπαρτόλο να βρίσκει τον Δουβίκα στο πρώτο δοκάρι, αλλά τον Σωτηρίου να αποκρούει ενστικτωδώς την προβολή του, διατηρώντας το 1-1.

46′ Άρχισε το δεύτερο μέρος.

Αλλαγή για τον ΟΦΗ, με τον Καστάνιος να μπαίνει αντί του Βαφέα.


Ημίχρονο στο «Γεντί Κουλέ». ΟΦΗ-Βόλος 1-1.

45’+1′ Σουτ του Μεγιάδο μέσα από την περιοχή, η μπάλα κοντράρει και απομακρύνεται.

45′ Ένα λεπτό θα είναι οι καθυστερήσεις.

40′ Κίτρινη κάρτα στον Μεγιάδο.

38′ Ευκαιρία για τον Βόλο, με τον Δουβίκα να φεύγει στην πλάτη της άμυνας του ΟΦΗ, αλλά να μην μπορεί να νικήσει σε τετ α τετ τον Σωτηρίου.

32′ Μακρινό σουτ του Δουβίκα, διώχνει με δυσκολια ο Σωτηρίου.

30′ Ευκαιρία για τον ΟΦΗ με τον Σαρδινέρο. Έφυγε ψηλά άουτ η μπάλα.

19′ ΓΚΟΛ! 1-1 ισοφαρίζει ο Βόλος, με τον Νίνη να κάνει ένα ξαφνικό σουτ και τον Σωτηρίου να διώχνει, αλλά τον Μπαρτόλο να παίρνει το… ριμπάουντ, να γεμίζει από αριστερά και τον Δουβίκα να κάνει κοντρόλ, να γυρίζει με πλάτη στο τέρμα και να σκοράρει με άψογη εκτέλεση.

13′ Νέα φάση για τον ΟΦΗ, αλλά ο Κοροβέσης δεν πιάνει καλά το σουτ από θέση μέσα αριστερά.

12′ ΓΚΟΛ! 1-0 ο ΟΦΗ, με τον Σαρδινέρο να σκοράρει με κεφαλιά έξω από την μικρή περιοχή, μετά τη σέντρα του Γιαννούλη από αριστερά.

7′ Σουτ του Μαρτίνες από διαγώνια θέση και δεξιά, πέφτει και μπλοκάρει ο Σωτηρίου.

4′ Αντεπίθεση του Βολου, με τον Νίνη να βγάζει πολύ ωραία κάθετη στον Μπαρτόλο, που πατάει περιοχή από αριστερά, σουτάρει, αλλά ο Σωτηρίου διώχνει εντυπωσιακά.

2′ Καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους, με τον Μήτογλου να κάνει το γυριστό απευθείας σουτ, μετά από εκτέλεση κόρνερ και τη μπάλα να περνάει άουτ.

1’ Ξεκίνησε ο αγώνας.


Οι αναπληρωματικοί του Βόλου: Κλέιμαν, Κολόμπο, Σάντσεζ, Κανελλάκης, Μπάλλας, Κρητικός, Μίλοκ, Περέα.

Οι αναπληρωματικοί του ΟΦΗ: Βάτερμαν, Λυμπεράκης, Σελίμοβιτς, Χαλκιαδάκης, Σόουζα, Σολίς, Σμπώκος, Καστάνιος, Γρίβας.

Η ενδεκάδα του Βόλου: Γκαραβέλης, Σέρτζιο Τέκιο, Φεράρι, Γκρίλο, Μήτογλου, Ριένστρα, Τσοκάνης, Μαρτίνες, Δουβίκας, Μπαρτόλο, Νίνης.

Η ενδεκάδα του ΟΦΗ: Σωτηρίου, Ουές, Βαφέας, Διαμαντής, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Νέιρα, Μεγιάδο, Στάικος, Στάρτζεον, Σαρδινέρο.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδας) με βοηθούς τους Αντώνη Διπλάρη (Καρδίτσας) και Άγγελο Κολλιάκο (Αθηνών), ενώ τέταρτος θα είναι ο Αριστομένης Κουτσιαύτης (Άρτας).

Ο Βόλος διατηρεί το πάνω χέρι στην υπόθεση πρόκριση μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα στο Πανθεσσαλικό με τα τέρματα των Μαρτίνες και Μήτογλου.

Μαζί θα παρακολουθήσουμε τον επαναληπτικό της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Βόλο που θα διεξαχθεί στο «Γεντί Κουλέ».

Καλησπέρα σας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ