Μετάβαση στο περιεχόμενο

Έμειναν στο «μηδέν» ΑΕΛ και Βόλος

Χωρίς νικητή έληξε το θεσσαλικό ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Βόλο που έμειναν στο «μηδέν» στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Super League 1. Το αποτέλεσμα δεν αφήνει καμία από τις δύο ομάδες ικανοποιημένες.  

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, αν και οι φάσεις που δημιούργησαν μπροστά από την εστία του Μπάγιτς ήταν ελάχιστες.  Στο 26ο λεπτό ο Ρενάτο ήταν άστοχος μέσα από την περιοχή, έπειτα από γύρισμα του Δουβίκα. Στο επόμενο λεπτό δημιουργήθηκε μία επικίνδυνη κατάσταση στην εστία της ΑΕΛ. Ο Ζίζιτς προσπάθησε να διώξει μία σέντρα από τα αριστερά, αλλά άθελά του γύρισε προς τα πίσω αναγκάζοντας τον Μπάγιτς να διώξει σε κόρνερ.

Η πιο σημαντική στιγμή για τους γηπεδούχους στο πρώτο μέρος ήταν μία κεφαλιά του Ντουρμισάι στο 4′ που πέρασε άουτ.
 
Η ΑΕΛ ήταν πιο επικίνδυνη στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Τζιανλούκα Φέστα πέρασε στο ημίχρονο τους Μπεν Χατίρα, Χουσίνο και Καρανίκα, ώστε να αλλάξει την εικόνα του παιχνιδιού.

Οι γηπεδούχοι δεν άφηναν τον Βόλο να πιέζει και να κυκλοφορεί, όπως στο πρώτο ημίχρονο και μάλιστα έγιναν επιθετικοί.

 Στο 52′ ο Ζίζιτς πήρε μία κεφαλιά σε κόρνερ του Μπεν Χατίρα. Στο 60′ ο Ακούνια ανάγκασε τον Κλέιμαν να κάνει εξαιρετική απόκρουση σε εκτέλεση φάουλ, ενώ η ΑΕΛ απείλησε ξανά με σουτ του Κολομπίνο στο 65′. 

Ωστόσο, όσο κυλούσαν τα λεπτά το παιχνίδι ισορροπούσε ξανά με τις δύο ομάδες να δυσκολεύονται να δημιουργήσουν φάσεις και τα φάουλ, ιδιαίτερα στη μεσαία γραμμή, να είναι πολλά. Ξεχώρισε η μεγάλη ευκαιρία του Βόλου στο 85′, όταν ο Δουβίκας έπειτα από πάσα του Ριένστρα έφυγε σε θέση τετ α τετ, όμως ο Μπάγιτς απέκρουσε. Έτσι, το 0-0 δεν άλλαξε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

ΑΕΛ: Μπάγιτς, Μιχαήλ (46′ Καρανίκας), Τσόσιτς (46′ Χουσίνο), Ζίζιτς, Μπέρος, Κολομπίνο, Μιλοσάβλιεβιτς, Νικολιάς, Ακούνια (83′ Τρούγιτς), Πινακάς (46′ Μπεν Χαντίρα), Ντουρμισάι (63′ Μουκάντζο).

ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν, Τέκιο, Γκρίλο, Μήτογλου, Φεράρι, Ριένστρα, Τσοκάνης, Σάντος (58′ Περέα), Μαρτίνες, Μπαρτόλο, Δουβίκας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ