Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ζορίστηκε, αλλά νίκησε

Ζορίστηκε αρκετά, αλλά η Αβελίνο κατάφερε να πάρει την εκτός έδρας νίκη με 92-87 επί της Καζέρτα, σε αναμέτρηση για την 28η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, το οποίο έκλεισε με σκορ 51-37 υπέρ τους, ωστόσο οι γηπεδούχοι με ένα επιμέρους 24-7 στην τρίτη περίοδο επανήλθαν στη διεκδίκηση του ματς, το οποίο μέχρι και το 37’ ήταν ντέρμπι. Η Αβελίνο πάτησε «γκάζι» στα τελευταία λεπτά και κατάφερε να πανηγυρίσει το «διπλό». Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Ράγκλαντ με 27 πόντους, ενώ ο Τζόουνς σημείωσε 22 για την Καζέρτα.

Με αυτή της τη νίκη, η ομάδα του Σακριπάντι εδραιώθηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και εξακολουθεί να βρίσκεται στο κυνήγι της κορυφής, η οποία τη δεδομένη στιγμή ανήκει σε Αρμάνι Μιλάνο και Ρέτζιο Εμίλια.

Το πανόραμα της 28ης αγωνιστικής:

Σάββατο (16/4)
Κρεμόνα-Βαρέζε 70-79

Κυριακή (17/4)
Καζέρτα-Αβελίνο 87-92
Ορλαντίνα-Τρέντο
Τορίνο-Μπρίντιζι
Καντού-Βίρτους Μπολόνια
Αρμάνι Μιλάνο-Πέζαρο
Ρέτζιο Εμίλια-Σάσαρι

Δευτέρα (18/4)
Βενέτσια-Πιστόια
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ