Μετάβαση στο περιεχόμενο

Με Κάλισιρ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης ο Απόλλων Σμύρνης

Να πετύχει την δεύτερη του νίκη στη Ριζούπολη, έπειτα από εκείνη κόντρα στην ΑΕΛ, αλλά και την πρώτη του σε βάρος του Αστέρα Τρίπολης θα προσπαθήσει στο αυριανό (10/1, 17:15) εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στους Αρκάδες για τη 16η αγωνιστική της Super League 1 ο Απόλλων Σμύρνης.

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου, η οποία ολοκλήρωσε σήμερα την προετοιμασία της για το εν λόγω ματς, θα αγωνιστεί απέναντι στους κιτρινομπλέ με μοναδικό αγωνιστικό πρόβλημα τον Ιωαννίδη που τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και θα μείνει εκτός δράσης για 20 μέρες.

Αντίθετα, στη διάθεση του έμπειρου προπονητή τέθηκαν οι Φατιόν και Τσαμπούρης, οι οποίοι εξέτισαν τις τιμωρίες τους στο ματς με τους πράσινους. Σε σχέση με το παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό, στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Γιαννακόπουλος αντί του Κότσαρη, αλλά και ο νεοαποκτηθείς Κάλισιρ για πρώτη φορά.

Όσον αφορά τα τεστ για κορονοϊό, στα οποία και υποβλήθηκαν άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα, τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά, ενώ σε ό,τι έχει να κάνει με την αποστολή, αυτή αποτελείται από τους Βέρχουλστ, Γιαννακόπουλο, Μπρούσιτς, Χουχούμη, Λισγάρα, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδη, Κολ, Λαγό, Μπεντινέλι, Βάρκα, Σλίβκα, Φερνάντεθ, Τσαμπούρη, Τσιλούλη, Μουνιέ, Ντάουντα, Βιτλή, Φατιόν, Κιτόκο και Κάλισιρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ