Μετάβαση στο περιεχόμενο

Θετικός στον κορονοϊό ο Άλεξ Σάντρο χάνει το ντέρμπι με τη Μίλαν!

Χωρίς τον Άλεξ Σάντρο θα αγωνιστεί το επόμενο διάστημα η Γιουβέντους. Οι πρωταθλητές Ιταλίας γνωστοποίησαν με επίσημη ανακοίνωσή τους πως τα αποτελέσματα των εξετάσεων του παίκτη για τον κορονοϊό ήταν θετικά και έπειτα από αυτή την εξέλιξη ο Βραζιλιάνος μπακ τέθηκε σε καραντίνα.

Μάλιστα, οι «μπιανκονέρι» σημείωσαν παράλληλα ότι ο 29χρονος μπακ παρουσίασε ήπια συμπτώματα της νόσου, ενώ αγωνίστηκε κανονικά στο χθεσινό ματς με την Ουντινέζε. 

«Ο σύλλογος βρίσκεται σε επικοινωνία με τις αρμόδιες υγειονομικές υπηρεσίες και ο παίκτης έχει ήδη τεθεί σε απομόνωση», ανέφερε η επίσημη ανακοίνωση της «Γιούβε».

Έτσι ο Άλεξ Σάντρο θα απουσιάσει από το ντέρμπι με την πρωτοπόρο Μίλαν που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη. 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ