Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πιέζει για να έρθει στο λιμάνι ο Ρέαμπτσιουκ – «Τσινάει» η Πόρτο – Ποια η εναλλακτική για Ολυμπιακό (ΦΩΤΟ)

Σε παρτίδα πόκερ έχει εξελιχθεί η υπόθεση του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ τις τελευταίες μέρες, από τη στιγμή που η Πόρτο εμφανίστηκε να επιθυμεί την επιστροφή του στο «Ντραγκάο» για να αποτελέσει το μπακ απ του Ζαϊντού.

Ο Μολδαβός, ωστόσο, έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό, έχοντας πάρει εγγυήσεις ότι θα αποτελέσει τον βασικό αριστερό μπακ της ομάδας, ενώ οι Πειραιώτες φαίνεται πως τα έχουν βρει και με την Πάσος Φερέιρα.

Σύμφωνα με πορτογαλικά ΜΜΕ, αν η Πόρτο θέλει τον Ρέαμπτσιουκ, θα πρέπει να ισοφαρίσει την πρόταση που έχει κάνει ο Ολυμπιακός για τον παίκτη.

Οι «δράκοι» ακόμη δεν έχουν ενημερώσει αν θα ασκήσουν το δικαίωμα επαναγοράς και το θέμα καθυστερεί, με τον 23χρονο άσο να ασκεί πιέσεις, προκειμένου να έρθει άμεσα στην Αθήνα.

Υπενθυμίζεται, εξάλλου, πως Πάσος Φερέιρα και Πόρτο έχουν από κοινού τα δικαιώματα του διεθνούς μπακ (από 40%), ενώ το 20% ανήκει στον ατζέντη του.

Το μήνυμα που φέρεται να έστειλε ο τελευταίος στην Πόρτο είναι να τα βρουν το συντομότερο δυνατόν όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές για να πάει ο ποδοσφαιριστής στον Ολυμπιακό.

Στο λιμάνι, πάντως, επικρατεί αισιοδοξία ότι η μεταγραφή θα προχωρήσει και μάλιστα, ο Μαρτίνς περιμένει να βρίσκεται ο παίκτης μέχρι την Πρωτοχρονιά, ήτοι ως την προσεχή Παρασκευή, στη χώρα μας.

Παρ’ όλα αυτά, ο Ολυμπιακός θέλει να είναι καλυμμένος και έχει φροντίσει για την εναλλακτική του Ρέαμπτσιουκ, σε περίπτωση που δεν κλείσει το deal, που ακούει στο όνομα του 22χρονου Νορβηγού Φρέντρικ Μπιόρκαν της Μπόντο Γκλιμτ.

Θετική απάντηση της Μπόρντο Γκλιμτ για τη μεταγραφή του Μπιόρκαν στον  Ολυμπιακό" | SPORTS ROOM

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ