Μετάβαση στο περιεχόμενο

Basket League: Άφησε εκτός ορισμών διαιτητές από τα παιχνίδια σε Ρόδο και Περιστέρι η ΚΕΔ

Η ΚΕΔ όρισε διαιτητές και κομισάριους για την 9η αγωνιστική της Basket League, με τους ρέφερι των αναμετρήσεων Κολοσσός Ρόδου-ΠΑΟΚ και Περιστέρι-Λάρισα να βρίσκονται στο επίκεντρο.

Πιο συγκεκριμένα, από το παιχνίδι της Ρόδου ο διαιτητής που έμεινε εκτός ορισμών ήταν ο Τσολάκος, ενώ από την αναμέτρηση στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» εκτός έμειναν οι Ανδρικόπουλος και Καϊμτζόγλου.

Όσον αφορά τον Τσολάκο, θεωρήθηκε υπεύθυνος για τα τελευταία δευτερόλεπτα, ενώ ο Ανδρικόπουλος για τη βολή του Παναγιώτη Βασιλόπουλου που μέτρησε για δύο πόντους στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα.

Αμφότερες οι αναμετρήσεις είχαν γεμάτο τρίτο ημίχρονο, καθώς τόσο ο Κολοσσός όσο και η Λάρισα κατέθεσαν ένσταση, ζητώντας επανάληψη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ