Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μαρτίνς για ΟΑΚΑ: «Καλύτερα στη… Λαμία»

Οι παίκτες του Ολυμπιακού μέσα σε λίγα 24ωρα κλήθηκαν να αγωνιστούν σε δύο ιδιόμορφους αγωνιστικούς χώρους.

Την περασμένη Κυριακή έπαιξαν στο “Αθανάσιος Διάκος” της Λαμίας, απέναντι στην ομώνυμη ομάδα για τη 12η αγωνιστική της Super League 1.

Οι καιρικές συνθήκες δεν έκαναν το χατίρι στις δύο ομάδες και ο αγωνιστικός χώρος ήταν ιδιαίτερα βαρύς, λόγω της συνεχούς βροχόπτωσης.

Οι Πειραιώτες, βέβαια, “χόρεψαν” στο χορτάρι και επικράτησαν 6-0 της ουραγού Λαμίας.

Στο χθεσινό εξ αναβολής ματς της 1ης αγωνιστικής η ΑΕΚ υποδέχτηκε τον Ολυμπιακό και ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν εφάμιλλος του επιπέδου της συνάντησης.

Απ’ το ξεκίνημα φάνηκαν οι αδυναμίες του χλοοτάπητα και όσο η ώρα περνούσε, οι παίκτες χρέωναν αρκετά αβίαστα λάθη στην κατάσταση του τερέν.

Ο Πέδρο Μαρτίνς χαρακτήρισε “πίστα πατινάζ” το ΟΑΚΑ σε συνδρομητικό κανάλι, ενώ σε κατ’ ιδίαν συνομιλίες μετά το τέλος του ματς, ο Πορτογάλος τεχνικός έλεγε πως η κατάσταση του γηπέδου της Λαμίας ήταν ανώτερη απ’ του ΟΑΚΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ