Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ: «Ρώτησε για Τούντορ η ΑΕΚ»!

Μία από τις θέσεις που «καίνε» για ενίσχυση στην ΑΕΚ ενόψει Ιανουαρίου είναι εκείνη του δεξιού μπακ.

Στη λίστα του Ίλια Ίβιτς φαίνεται πως βρίσκονται κάποιες καλές περιπτώσεις, άλλες εύκολες σχετικά και άλλες δύσκολες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα αθλητικής ιστοσελίδας, ένας παίκτης για τον οποίο η ΑΕΚ ρώτησε είναι ο 25χρονος Κροάτης Φραν Τούντορ της Ράκοβ Τσεστόχοβα!

Πρόκειται για τον ανιψιό του Ιγκόρ Τούντορ (άλλοτε προπονητή του ΠΑΟΚ και νυν βοηθό του Αντρέα Πίρλο στη Γιουβέντους), αλλά και για έναν παίκτη που το καλοκαίρι του 2014 είχε περάσει για ένα εξάμηνο από τις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού.

Μετά τη Χάιντουκ Σπλιτ, βρέθηκε τον Ιανουάριο του 2020 στην πολωνική Ράκοβ Τσεστόχοβα. Στην Ράκοβ ο Τούντορ κάνει εκπληκτική έως τώρα σεζόν. Έχει 13 ματς με 3 ασίστ και η ομάδα του είναι η μεγάλη έκπληξη του πρωταθλήματος, μιας και είναι δεύτερη στη βαθμολογία, πίσω μόνο από τη Λέγκια Βαρσοβίας.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, προς το παρόν από πλευράς ΑΕΚ έγινε μια ερώτηση για τον παίκτη. Βέβαια, δεν πρόκειται για εύκολη περίπτωση. Ο Τούντορ είναι σε εκπληκτική φόρμα, η Ράκοβ ζει ιστορικές στιγμές και ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο έως και το καλοκαίρι του 2022. Επομένως, μάλλον οι απαιτήσεις της ομάδας του δεν θα είναι μικρές για τον διεθνή, μάλιστα, Κροάτη (3 συμμετοχές/1 γκολ).

Η ΑΕΚ, από πλευράς της, πάντως δεν επιβεβαιώνει τέτοια επαφή.

Δείτε εν δράσει τον Τούντορ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ