Μετάβαση στο περιεχόμενο

Νέο δημοσίευμα-φωτιά για βασικό της ΑΕΚ – Αυτή η ομάδα τον θέλει

Για νέα προσπάθεια του Ερυθρού Αστέρα ώστε να αποκτήσει τον Νέναντ Κρίστιτσιτς από την ΑΕΚ, κάνουν λόγο δημοσιεύματα από την Σερβία.

Οπως αναφέρει το «Mozzartsport»,  οι άνθρωποι του Ερυθρού Αστέρα εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο απόκτησης του 30χρονου μέσου από την Ένωση.

Η πιθανή αποχώρηση του Νιέγκος Πέτροβιτς από τον σύλλογο, του οποίου το όνομα είχε γραφτεί για τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι, κάνει τους διοικούντες τον Ερυθρό Αστέρα να αναζητούν διάφορες επιλογές στην μεταγραφική αγορά για την αντικατάστασή του ενόψει καλοκαιριού.

Μία από αυτές όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα είναι του μέσου της Ένωσης, Νέναντ Κρίστιτσιτς. Η περίπτωση του Σέρβου άσου όπως τονίζει δεν είναι εύκολη, μιας και ο παίκτης δεσμεύεται με την ΑΕΚ έως το 2022, ωστόσο ο Ερυθρός Αστέρας ποντάρει στο γεγονός ότι η ΑΕΚ ενισχύθηκε το καλοκαίρι στη μεσαία γραμμή κι έτσι οι «κιτρινόμαυροι» θα εξέταζαν την πιθανότητα πώλησης ενός μέσου και συγκεκριμένα του Κρίστιτσιτς το προσεχές καλοκαίρι.

«Νέα προσπάθεια Ερυθρού Αστέρα για Κρίστιτσιτς», γράφουν σερβικά δημοσιεύματα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ