Μετάβαση στο περιεχόμενο

EuroLeague: «Μάχη» στη Μαδρίτη – Δράση σε Βερολίνο και Μιλάνο (ΦΩΤΟ)

Με τρεις αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η 9η αγωνιστική της EuroLeague, με το παιχνίδι ανάμεσα στη Ρεάλ και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ να ξεχωρίζει.

Οι Μαδριλένοι υποδέχονται την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου και θέλουν να πετύχουν την τέταρτη διαδοχική τους νίκη για να ανεβούν στο 5-4. Αντίστοιχα, ο σύλλογος του Ισραήλ προέρχεται από νίκη επί της Ζαλγκίρις Κάουνας και βρίσκεται στο 3-5.

Στη δεύτερη χρονικά αναμέτρηση της ημέρας, η Άλμπα Βερολίνου (1-5) φιλοξενεί τη Βιλερμπάν (1-5), με τις δύο ομάδες να μην βρίσκονται σε καλό «φεγγάρι».

Η 9η αγωνιστική της EuroLeague ολοκληρώνεται με το ματς ανάμεσα στην Αρμάνι Μιλάνο (3-2) και τον Ερυθρό Αστέρα (3-5). Η ιταλική ομάδα έδωσε τον τελευταίο της αγώνα στις 6 Νοεμβρίου κόντρα στη Βαλένθια και γνώρισε την ήττα (86-81), ενώ οι ερυθρόλευκοι του Βελιγραδίου ηττήθηκαν από τη Ρεάλ Μαδρίτης στην 8η αγωνιστική (67-73).

Να θυμίσουμε πως έχει αναβληθεί το προγραμματισμένο για σήμερα παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με τον Ολυμπιακό, λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στις τάξεις των Πειραιωτών.

Το πρόγραμμα της ημέρας:

Ρεάλ Μαδρίτης-Μακάμπι Τελ Αβίβ 19:30

Άλμπα Βερολίνου-Βιλερμπάν 21:00

Αρμάνι Μιλάνο-Ερυθρός Αστέρας 21:45

Η βαθμολογία:

888

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ