Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αγωνία και στον Ολυμπιακό για το κρούσμα του Σουρλή

Ο κορονοϊός  θα στερήσει από τον Βασίλη Σουρλή το ντεμπούτο του στην Εθνική Ελπίδων, αφού μετά το τεστ που έκανε βρέθηκε θετικός. Ο νεαρός άσος είναι ένας ακόμα παίκτης του Ολυμπιακού που βρίσκεται θετικός στον ιό.

Ο ποδοσφαιριστής έχει μπει ήδη σε καραντίνα και θα παραμείνει σπίτι του για το επόμενο διάστημα μέχρι να υπάρξει αρνητικό τεστ. Θα ακολουθήσει και αυτός την ίδια διαδικασία που ακολούθησαν και οι συμπαίκτες του.

Το θέμα είναι ότι η είδηση πως βγήκε θετικό το τεστ του Βασίλη Σουρλή προκάλεσε αναστάτωσε και στον Ολυμπιακό. Ο παίκτης προπονούνταν στον Ρέντη τις προηγούμενες ημέρες και είναι λογικό  να υπάρχει αγωνία με το αποτέλεσμα του τεστ του νεαρού άσου. Στον Ρέντη θα υποβληθούν όλοι σε νέα τεστ προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχει κάποιο άλλο κρούσμα εντός της ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ