Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ραγδαίες εξελίξεις με Λοβέρα: Ζήτησε να αποχωρήσει και «κόπηκε» από την αποστολή του Ολυμπιακού!

Ο Μάξι Λοβέρα μίλησε πριν το παιχνίδι με τον ΟΦΗ με τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού εξέφρασε στον προπονητή του την επιθυμία του να φύγει από την ομάδα του Πειραιά και να πάει κάπου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Η Βάσκο ντα Γκάμα έχει κάνει επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό, προκειμένου να αποκτήσει τον παίκτη με τη μορφή του δανεισμού.

Τελικά αυτό επιβεβαιώνεται κι από το γεγονός ότι ο ποδοσφαιριστής αν και ταξίδεψε στο Ηράκλειο της Κρήτης, τελικά έμεινε εκτός 20άδας. Μαζί με Μπρούνο και Τζολάκη ο Λοβέρα δεν θα είναι ούτε στον πάγκο.

Έτσι, οι εξελίξεις στο θέμα του 21χρονου άσου αναμένεται να είναι ραγδαίες, με τον παίκτη, όπως αναφέρουν εδώ και λίγη ώρα οι Βραζιλιάνοι, να ετοιμάζει βαλίτσες για το Ρίο!

Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία πληροφορία από τον Ολυμπιακό για το θέμα του Λοβέρα, ο οποίος έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ