Μετάβαση στο περιεχόμενο

Για το καλύτερο στην Τρίπολη ο Παναθηναϊκός

Μετά την τιμωρία της ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός την έχει πιάσει στη δεύτερη θέση και γι’ αυτό θα αναζητήσει τη νίκη στον εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης (19.00, Novasports 4).

Οι πράσινοι βέβαια θα έχουν ιδιαίτερα δύσκολο έργο, αφού οι Αρκάδες παλεύουν για την είσοδό τους στην πεντάδα, ενώ ο Αντρέα Στραματσιόνι δεν μπορεί να υπολογίζει και στους Μπεργκ, Αμπέντ, Κοτσόλη, Πράνιτς και Κουτρουμπή. Παράλληλα στην Αθήνα για αγωνιστικούς λόγους έμειναν οι Μαρινάκης, Ταυλαρίδης, Εσιέν και Καλτσάς.

Πάντως όπως όλα δείχνουν ο Ιταλός τεχνικός θα παρατάξει το τριφύλλι με τον Στιλ κάτω από τα δοκάρια, ενώ στην άμυνα θα αγωνιστούν οι Μέστο, Σάντσεθ, Μολέδο και Νάνο. 

Στη μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι Εβαντζελίστα, Ζέκα και Λαγός, ενώ την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Βιγιαφάνιες, Λέτο και Πέτριτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ