Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Διώχνει τον Ολιβέιρα η ΑΕΚ»!

Η ΑΕΚ δεν διάγει και την καλύτερη περίοδο και σύμφωνα με δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας του Σαββάτου, το μείζον θέμα είναι τα δύο «αγκάθια» ονόματι Νέλσον Ολιβέιρα και Μάρκο Λιβάγια.

Αμφότεροι κοστίζουν σχεδόν 2,5 εκατομμύρια ευρώ (μεικτές απολαβές), έχουν συμβόλαιο μέχρι τον επόμενο Ιούνιο και όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, αποτελούν πλέον «πονοκέφαλο» για τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Για τον Ολιβέιρα τονίζεται πως υπάρχει δυσαρέσκεια, με αποτέλεσμα ο Πορτογάλος φορ να έχει ενημερωθεί πως μπορεί να αποχωρήσει τον Ιανουάριο με ένα μικρό αντίτιμο!

Για την περίπτωση του Λιβάγια υπάρχει και ηθικό «δέσιμο» με τον Μελισσανίδη και μένει να φανεί πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα μετά και το συμβάν με τον Μάσιμο Καρέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ