Μετάβαση στο περιεχόμενο

Υποψήφιοι για 11άδα Χνιντ και Σάκχοφ – Στα Σπάτα και όχι στο ΟΑΚΑ η τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ πριν τη Βόλφσμπουργκ

Την Πέμπτη (1/10, 21:45) η ΑΕΚ έχει το νοκ άουτ ματς των πλέι οφ του Europa League με τη Βόλφσμπουργκ στο ΟΑΚΑ.

Για τον αγώνα με τη δυνατή και αθλητική γερμανική ομάδα ο Μάσιμο Καρέρα ήδη μετρά μία σημαντική απουσία, πέραν των γνωστών των Ζίγκα Λάτσι, Νταμιάν Σιμάνσκι και Κώστα Γαλανόπουλου.

Ο Μιχάλης Μπακάκης αποχώρησε τραυματίας την Κυριακή από το παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Λαμία στο Ολυμπιακό Στάδιο και πρώτες εκτιμήσεις των κιτρινόμαυρων σχετικά με τον τραυματισμό του αναφέρουν πως πρόκειται για θλάση πρώτου βαθμού στον αριστερό τετρακέφαλο.

Επίσης, υπάρχει και το θέμα με τον Νέλσον Ολιβέιρα που δεν προπονήθηκε ούτε χθες και έχασε και το ματς με τη Λαμία. Ωστόσο, ο Πορτογάλος φορ αναμένεται να μπει σήμερα στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων.

Ο Καρέρα για το ματς με τη γερμανική ομάδα δεν αποκλείεται να πάει και σε τριάδα στην άμυνα απέναντι στα δυνατά και αθλητικά κορμιά των αντιπάλων.

Σε αυτό το σχέδιο, το επικρατέστερο πλάνο θέλει μπροστά από τον Τσιντώτα, τον Τσιγκρίνσκι, τον Χνιντ και τον Σβάρνα, με δεξί μπακ τον Βασιλαντωνόπουλο, αριστερό μπακ τον Ινσούα, στον άξονα τους Σάκχοφ, Κρίστιτσιτς και Μάνταλο και στην επίθεση δύο εκ των Γκαρσία, Λιβάγια, Ανσαριφάρντ και Ολιβέιρα.

Αν, όμως, πάει ο Ιταλός στο 4-3-3, τότε θα είναι ο Τσιγκρίνσκι με έναν εκ των Σβάρνα ή Χνιντ δίπλα του, Σάκχοφ, Κρίστιτσιτς και Μάνταλος στον άξονα και στην επίθεση, δεξιά ο Γκαρσία, αριστερά ο Λιβάγια και φορ ο Ολιβέιρα ή ο Ανσαριφάρντ.

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι υπάρχει μια αλλαγή στο πρόγραμμα της ΑΕ, η οποία θα προπονηθεί στα Σπάτα την Τετάρτη το απόγευμα (30/9, 18:00) και όχι στο ΟΑΚΑ. Μισή ώρα νωρίτερα (30/9, 17:30) θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου του Μάσιμο Καρέρα και του Στράτου Σβάρνα, επίσης στο προπονητικό κέντρο.

ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΕΚ-ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ:

Τετάρτη 30/9

17.30: Συνέντευξη Τύπου του Μάσιμο Καρέρα και του Στράτου Σβάρνα στην αίθουσα Τύπου του προπονητικού κέντρου των Σπάτων. Θα υπάρξει στην είσοδο ξεχωριστή λίστα διαπιστευμένων δημοσιογράφων.

18.00: Προπόνηση της ΑΕΚ στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων, ανοιχτή για ένα τέταρτο στους εκπροσώπους του Τύπου.

18.30: Συνέντευξη Τύπου του προπονητή της Βόλφσμπουργκ, Ολιβερ Γκλάσνερ, στην αίθουσα Τύπου του ΟΑΚΑ, δίπλα στη μικτή ζώνη. Θα υπάρξει ξεχωριστή λίστα διαπιστευμένων δημοσιογράφων.

19.00: Προπόνηση της Βόλφσμπουργκ στο ΟΑΚΑ, ανοιχτή για ένα τέταρτο για τους εκπροσώπους του Τύπου.

Πέμπτη 1/10

21.45: ΑΕΚ-Βόλφσμπουργκ στο πλαίσιο των πλέι-οφ του UEFA Europa League 2020-21 με ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports 2.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ