Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πέρασμα χωρίς απώλειες από τον Βόλο θέλει ο ΠΑΟΚ – Πολλές αλλαγές από Φερέιρα

Λίγες μέρες πριν φιλοξενήσει την Κράσνονταρ στην Τούμπα (30/9, 22:00), ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται το απόγευμα (18:30) στο Πανθεσσαλικό από τον Βόλο για την 3η αγωνιστική της Super League 1.

Ο Δικέφαλος του Βορρά δεν θέλει να κάνει νέα γκέλα μετά το 1-1 με τον Ατρόμητο, ώστε να μην χάσει την επαφή με την κορυφή.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Αμπέλ Φερέιρα αναμένεται να «φρεσκάρει» την ομάδα του, δίνοντας φανέλα βασικού στους νεοαποκτηθέντες Ουαγκέ και Τσόλακ και αφήνοντας στον πάγκο τους Βαρέλα, Ίνγκασον, Γιαννούλη, Σβαμπ και Πέλκα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν υπολογίζει στους Μάτος, Ροντρίγκο, Μίσιτς, Αουγκούστο, Ζαμπά, Μπίσεσβαρ και Σφιντέρσκι.

Με αυτά τα δεδομένα, λοιπόν, την ασπρόμαυρη εστία θα υπερασπιστεί ο Ζίβκοβιτς, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Μιχάι, Κρέσπο και Μιχαηλίδη, ενώ ως φουλ μπακ θα παίξουν οι Ουαγκέ (δεξιά) και Περέιρα (αριστερά).

Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν οι Εσίτι και Ελ Καντουρί, με τους Τζόλη, Τσόλακ και Αντρίγια Ζίβκοβιτς να αποτελούν την τριπλέτα της επίθεσης.

Από την άλλη, ο Βόλος του Άνχελ Λόπεθ θέλει να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Βόλος: Γκαραβέλης, Κλέιμαν, Ντεντάκης, Τέκιο, Φερράρι, Κολόμπο, Σάντσες, Μήτογλου, Δημόπουλος, Κιάκος, Ριένστρα, Τσοκάνης, Κρητικός, Μπαριέντος, Μπαρτόλο, Γκουαροτσένα, Γέντρισεκ, Μαρτίνες, Περέα, Δουβίκας.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ζ. Ζίβκοβιτς, Μιχάι, Ίνγκασον, Βαρέλα, Κρέσπο, Λύρατζης, Ουαγκέ, Γιαννούλης, Μιχαηλίδης, Περέιρα, Εσίτι, Νινούα, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Πέλκας, Α. Ζίβκοβιτς, Βρακάς, Τζόλης, Κούτσιας, Τσόλακ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ