Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μπάγερν εναντίον Σεβίλλης και βγαίνει η υπερπρωταθλήτρια Ευρώπης

H κάτοχος του Champions League, Μπάγερν Μονάχου, αντιμετωπίζει απόψε (22:00) τη νικήτρια του Europa League, Σεβίλλη, για το ευρωπαϊκό Super Cup.

Η αναμέτρηση, που θα αναδείξει την υπερπρωταθλήτρια Ευρώπης, θα διεξαχθεί στην «Πούσκας Αρένα» της Βουδαπέστης παρουσία λίγων φιλάθλων που δεν θα ξεπερνούν το 30% της χωρητικότητας του γηπέδου.

Θα ισχύσουν αυστηρά μέτρα, με τους φιλάθλους να έχουν εντολή να απέχουν 1,5 μέτρο ο ένας από τον άλλον, να φορούν μάσκες και να πλένουν και να απολυμαίνουν τα χέρια τους όπου είναι δυνατόν.

Πρέπει επίσης να υποβληθούν σε έλεγχο θερμοκρασίας στο γήπεδο, ενώ θα αποκλειστεί η είσοδος σε οποιονδήποτε έχει άνω των 37,8 Κελσίου.

Όσον αφορά την προϊστορία, οι δύο ομάδες συναντήθηκαν ξανά τη σεζόν 2017-18 στα προημιτελικά του Champions League, όπου η Μπάγερν νίκησε με 2-1 στη Σεβίλλη, ενώ το δεύτερο παιχνίδι στο Μόναχο τελείωσε με 0-0.

Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης θα είναι ο 41χρονος Άγγλος Άντονι Τέιλορ.

Οι πιθανές συνθέσεις:

Μπάγερν Μονάχου (Φλικ): Νόιερ, Λούκας Ερναντέζ, Μπόατεγκ, Αλάμπα, Ντέιβις, Γκορέτσκα, Κίμιχ, Σανέ, Μίλερ, Γκνάμπρι, Λεβαντόφσκι.

Σεβίλλη (Λοπετέγι): Μπουνού, Χεσούς Νάβας, Κουντέ, Ντιέγκο Κάρλος, Εσκουδέρο, Ράκιτιτς, Φερνάντο, Ζορντάν, Σούσο, Εν-Νεσίρι, Οκάμπος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ