Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ: Σενάριο για Ολυμπιακό και Γκροσίτσκι

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την αναζήτηση για εξτρέμ και σενάριο από το εξωτερικό φέρνει στο προσκήνιο ένα νέο όνομα.

Ο λόγος για τον Κάμιλ Γκροσίτσκι, τον 75 φορές διεθνή (14 γκολ) με την Πολωνία, ο οποίος δεν φαίνεται να υπολογίζεται από τον Σλάβεν Μπίλιτς στη Γουέστ Μπρομ, όπου δεσμεύεται για έναν χρόνο ακόμα και βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας.

Σύμφωνα με τους Πολωνούς, για τον 32χρονο συμπατριώτη τους υπάρχει ενδιαφέρον από αγγλικές ομάδες, την Αραβία, αλλά και από «έναν μεγάλο σύλλογο της Νότιας Ευρώπης, όχι όμως από την Ιταλία».

Στην Πολωνία αναφέρθηκε ότι ενδεχομένως πρόκειται για τον Ολυμπιακό, «χρεώνοντας» μάλιστα τα ελληνικά ΜΜΕ για την προέλευση της πληροφορίας.

Στον ελληνικό Τύπο, πάντως, δεν έχει γίνεται κάποια αναφορά για τον Γκροσίτσκι που έχει περάσει κατά το παρελθόν μεταξύ άλλων από τη Χαλ, τη Λέγκια Βαρσοβίας, τη Σίβασπορ και τη Ρεν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ