Μετάβαση στο περιεχόμενο

Χαλάει η μεταγραφή του Βέρντε στη Σπέτσια ; – Τόσα χρήματα ζητάει η ΑΕΚ σύμφωνα με τους Ιταλούς

Στον… αέρα βρίσκεται η μεταγραφή του Ντανιέλε Βέρντε στη Σπέτσια, καθώς όπως αναφέρουν οι Ιταλοί, η ομάδα της γειτονικής χώρας δεν είναι διατεθειμένη να δώσει τα 800 χιλιάδες ευρώ που ζητάει η «Ένωση». 
 
Σύμφωνα με το δημοσίευμα της ιστοσελίδας «spezia1906», η ιταλική ομάδα έχει προτείνει στην ΑΕΚ να αποκτήσει τον βραχύσωμο μεσοεπιθετικό ως δανεικό για ένα χρόνο και να μπει υποχρεωτική οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι, ωστόσο, η συγκεκριμένη πρόταση φαίνεται πως δεν καλύπτει την «Ένωση». 

Οι «κιτρινομαύροι» σύμφωνα με το συγκεκριμένο  δημοσίευμα, ζητούν 800 χιλιάδες ευρώ για την παραχώρηση του Ντανιέλε Βέρντε και η ιταλική ομάδα αλλάζει ρότα, στρέφοντας το βλέμμα της σε άλλες περιπτώσεις.

«Οι διαπραγματεύσεις της Σπέτσια με την ΑΕΚ για τον Ντανιέλε Βέρντε έχουν σταματήσει λόγω των απαιτήσεων του ελληνικού συλλόγου. Ο παίκτης βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής και περιμένει να δει πιο θα είναι το μέλλον του. Ωστόσο, ο χρόνος τελειώνει και έτσι η Σπέτσια εξετάζει κι άλλους παίκτες. Η Σπέτσια δεν είναι διατεθειμένη να πληρώσει τα 800.000 ευρώ που απαιτούνται για τον παίκτη»,  αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ