Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αρβανίτης: «Ο Άρης θα παίξει κανονικά»

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Άρη και αντιπρόεδρος στην ΚΑΕ, Λευτέρης Αρβανίτης αναφέρθηκε σε δηλώσεις του, για το τμήμα μπάσκετ και όπως τόνισε η ομάδα θα κατέβει κανονικά στο πρωτάθλημα.

Ο κ.Αρβανίτης δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης ότι το ρόστερ των «κίτρινων» έχει ολοκληρωθεί, ενώ αναφορικά με τον Ερασιτέχνη στάθηκε στη δουλειά που έγινε σε όλα τα επίπεδα του συλλόγου.

 Ο Λευτέρης Αρβανίτης μίλησε για: 

Για τις υποθέσεις του Άρη με τη FIBA:

«Έχουν γίνει κάποια πράγματα, βγήκαν προς τα έξω όσα μπορούσαν να βγουν. Η ομάδα θα κατέβει να παίξει κανονικά, αρκεί να κάνουμε κάποια βήματα που υποσχεθήκαμε στους ανθρώπους του BAT της FIBA».

Αν θα χρειαστεί να συνδράμει ο κόσμος της ομάδας οικονομικά:

«Τα βήματα αυτά θα γίνουν με την ρευστότητα που έχουμε από μόνοι μας».

Για τον σχεδιασμό της ομάδας:

«Έχουμε τελειώσει και νομίζω ότι είμαστε μια πολύ καλή ομάδα με πολύ καλή χημεία».

Για το ότι έχει συμπληρώσει ένα χρόνο ως πρόεδρος του Ερασιτέχνη Άρη:

«Έχουν γίνει πολλά πράγματα. Έχει γίνει πάρα πολύ δουλειά σε όλα τα επίπεδα και το σημαντικότερο είναι ότι μπορεί ο ερασιτέχνης Άρης να μιλά εκεί που πρέπει να μιλά. Έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας και παλεύουμε κάθε μέρα για να είναι ο Άρης εκεί που πρέπει»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ