Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ: Προπονήθηκε στην Τούμπα η Μπενφίκα – Αυτή είναι η πιθανή ενδεκάδα για ΠΑΟΚ

Η αποστολή της Μπενφίκα βρίσκεται ήδη στο γήπεδο της Τούμπας για να πραγματοποιήσει την τελευταία της προπόνηση ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Οι Πορτογάλοι που βρίσκονται σε αναμονή για τα αποτελέσματα των τεστ για Covid-19 στα οποία υποβλήθηκαν, αφού πρώτα επεξεργάστηκαν τον αγωνιστικό χώρο και βγήκαν αναμνηστικές φωτογραφίες ξεκίνησαν το ζέσταμα τους, ενώ στη συνέχεια εκτός από τα παιχνίδια με την μπάλα θα υπάρξει και ένα οικογενειακό δίτερμα.

Στο γήπεδο βρίσκεται και ο πρόεδρος των «αετών» της Λισαβόνας Λουίς Φιλίπε Βιέιρα, σε μια προσπάθεια να συμπαρασταθεί στην ομάδα του ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Οι Πορτογάλοι δημοσιογράφοι που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Μπενφίκα και βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη στις ανταποκρίσεις τους αναφέρουν πως ο Ζορζέ Ζεσούς φαίνεται να έχει καταλήξει στους ποδοσφαιριστές με τους οποίους θα αρχίσει το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Πορτογάλος όπως όλα δείχνουν θα αρχίσει με τον Βλαχοδήμο κάτω από τα δοκάρια, τους Φερτόνγκεν, Ντίας, Αλμέιδα και Γκριμάλντο στην άμυνα, με τη συμμετοχή του τελευταίου όμως να είναι αμφίβολη εξαιτίας τραυματισμού.

Στο κέντρο ο προπονητής των Πορτογάλων φαίνεται να σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τον Βαίγκλ και τον Τααράμπτ. Στα άκρα θα βρίσκονται Ράφα Σίλβα και Έβερτον, ενώ πίσω από τον Χάρι Σεφέροβιτς θα είναι βέβαια ο Πίτσι.

 

 

 

 

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ