Μετάβαση στο περιεχόμενο

Οδήγησε σε νέα αναβολή τη Γ.Σ. της Super League 1 το μπλοκ των «7» – Παραμένει στον… αέρα η σέντρα του πρωταθλήματος!

Από Δευτέρα (31/8) για Τετάρτη (2/9) και πλέον… Παρασκευή (4/9) πηγαίνει η έγκριση της προκήρυξης του νέου πρωταθλήματος της Super League 1!

Το filathlos.gr σας είχε ενημερώσει εδώ και μέρες ότι οι 7 άστεγες τηλεοπτικά ομάδες δεν επρόκειτο να υπογράψουν την προκήρυξη αν δεν βρεθεί λύση για όλους.

Κάπως έτσι οδηγηθήκαμε σε αναβολή την περασμένη Δευτέρα, ενώ το ίδιο συνέβη και σήμερα στη Γ.Σ. της λίγκας.

Λαμία, Παναιτωλικός, Απόλλων Σμύρνης, ΟΦΗ και Βόλος συνεχίζουν να βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τη Nova.

Αυτές οι πέντε ομάδες μαζί με τον ΠΑΟΚ δεν έδωσαν το “παρών” στη σημερινή Γενική Συνέλευση της διοργανώτριας, έχοντας βεβαίως και τη στήριξη από Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

Οι επαφές, πάντως, με τη συνδρομητική βρίσκονται σε καλό δρόμο κι αν υπογραφούν τα συμβόλαια των “5” μέχρι την Παρασκευή, τότε θα ψηφιστεί κανονικά η προκήρυξη.

Σε διαφορετική περίπτωση, το μπλοκ των “7” δεν πρόκειται να την ψηφίσει κι ως εκ τούτου, το πρωτάθλημα δεν θα ξεκινήσει.

H σχετική ανακοίνωση:

«Λόγω μη επίτευξης απαρτίας, κατά το άρθρο 15 του Καταστατικού του Συνεταιρισμού, θα λάβει χώρα β’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση μέσω τηλεδιάσκεψης την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 11:30 π.μ., με τα ίδια θέματα ημερησίας διάταξης και χωρίς άλλη πρόσκληση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ