Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πώς «πήραν» στον Ολυμπιακό την αναβολή του τελικού – Ήθελαν να παίξουν με την ΑΕΚ; – Θέμα με την κλήση Φορτούνη, Μπουχαλάκη και Μασούρα στην Εθνική

Καθόλου ευχάριστη δεν ήταν για τον Ολυμπιακό η χθεσινή εξέλιξη με το θετικό δείγμα του Μάξι Λοβέρα στον κορονοϊό.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ήθελε να τελειώσει η ιστορία με τον τελικό του Κυπέλλου, προκειμένου να μπορέσει η ομάδα να συγκεντρωθεί στις υποχρεώσεις της για το πρωτάθλημα (είναι αμφίβολο αν θα ξεκινήσει πλέον στις 12/9) και τα πλέι οφ του Champions League (22-23/9 & 29-30/9).

Το κλίμα που επικρατούσε στα ερυθρόλευκα αποδυτήρια, καθώς εκείνο που έλεγαν μεταξύ τους οι Πειραιώτες είναι πως «την έχουν» την ΑΕΚ ακόμα και με τις απουσίες, λόγω των αποχωρήσεων και ήθελαν να το επιβεβαιώσουν απόψε.

Πλέον, στον Ολυμπιακό πρέπει να κάνουν υπομονή για να μάθουν πότε ακριβώς θα γίνει ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος, ενώ η ομάδα μπήκε σε 48ωρη καραντίνα και όλο το τιμ θα υποβληθεί σε εξετάσεις εκ νέου για να διαπιστωθεί αν θα προκύψει άλλο κρούσμα.

Εν τω μεταξύ, προκύπτει ζήτημα και για τους παίκτες που έχουν κληθεί στις εθνικές ομάδες, όπως ο Κώστας Φορτούνης, ο Ανδρέας Μπουχαλάκης και ο Γιώργος Μασούρας στην Ελλάδα και ο Έγκμουντουρ Κρίστινσον στην Ισλανδία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ