Μετάβαση στο περιεχόμενο

Επίσημο! Η ΑΕΚ ανακοίνωσε τον Ταϊρίς Ράις (ΦΩΤΟ)

Με τον καλύτερο και πιο ποιοτικό τρόπο ολοκλήρωσε το ρόστερ της, για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, η ΑΕΚ. Η «Ένωση» αναζητούσε τον combo guard που θα ανέβαζε το επίπεδο του συνόλου και ταυτόχρονα θα πλαισίωσε τους Νίκο Ζήση, Κιθ Λάνγκφορντ, Νίκο Γκίκα, Δημήτρη Κατσίβελη και Δημήτρη Μωραϊτη στην «κιτρινόμαυρη» περιφέρεια.

Ο παίκτης αυτός βρέθηκε στο πρόσωπο του Ταϊρίς Ράις. Ο Αμερικανός γκαρντ με την τεράστια καριέρα, θα μπει στη… μηχανή της ομάδας του Ηλία Παπαθεοδώρου για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο 33χρονος άσος είχε συμφωνήσει σε όλα με την ΑΕΚ, ώστε να αγωνιστεί στο Final 8 του BCL, το οποίο αναμένεται να διεξαχθεί στην Αθήνα, ενώ στο συμβόλαιό του υπάρχει και προοπτική ανανέωσης για ακόμα ένα χρόνο.

Με την κίνηση αυτή η ΑΕΚ ολοκλήρωσε το ρόστερ της με τρόπο εξαιρετικό, καθώς ο Ράις έρχεται να προστεθεί σε ένα σύνολο με τεράστια εμπειρία και παραστάσεις στο υψηλότερο επίπεδο της Ευρώπης.

Συν τοις άλλοις, ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού τα τελευταία χρόνια μετράει δεκάδες διακρίσεις, καθώς -μεταξύ άλλων- έχει κατακτήσει την Euroleague (2014) και το Eurocup (2015) με Μακάμπι Τελ Αβίβ και Χίμκι, αντίστοιχα, ενώ τη σεζόν 2018-19 αναδείχθηκε MVP του Basketball Champions League.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ