Μετάβαση στο περιεχόμενο

LIVE: Σεβίλλη – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-1 (τελικό)

Τέλος αγώνα. Η Σεβίλλη στον τελικό του Europa League!

90+3′ Ο Γκρίνγουντ αφήνει τη θέση του στον Ιγκάλο.

Έξι λεπτά οι καθυστερήσεις.

90′ Αλλαγές για την Γιουνάιτεντ: Μάτα και Τζέιμς μπαίνουν στη θέση των Ράσφονρτ και Γουίλαμς και Φονσού-Μενσά αντί του Μπιζάκα.

87′ Αλλαγή για την Σεβίλλη: Ο Ζορντάν αποχωρεί για να μπει ο Γκούντελι. 

86′ Ο Μαγκουάριρ είδε την κίτρινη κάρτα, ενώ κάρτα δέχθηκε και ο Μουνίρ.

78′ Γκοοολ για τη Σεβίλλη! Ο Ντε Γιόνγκ έκανε το 2-1 για την Σεβίλλη, ο οποίος με πλασέ σκόραρε μπροστά από τον Ντε Χέα, έπειτα από σέντρα του Μουνίρ Ελ Χαντάντι.

75′ Ο Βάσκεθ στη θέση του Σούσο για τη Σεβίλλη.

74′ Οι παίκτες της Σεβίλλης διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε χέρι μετά από εκτέλεση φάουλ. Ο Μπριχ έδειξε ότι δεν είδαν παράβαση στο VAR.

67′ Εκνευρίστηκε ο Ράσφορντ για ένα πλάγιο και πέταξε με δύναμη την μπάλα στο έδαφος. Γι’ αυτή την ενέργεια είδε την κίτρινη κάρτα.

55′ Αλλαγές για την Σεβίλλη: Ο Οκάμπος αποχωρεί για να περάσει ο Μουνίρ Ελ Χαντάντι και ο Ντε Γιόνγκ στη θέση του Εν-Νεσίρι.

53′ Ο Μαρσιάλ βρέθηκε ξανά απέναντι στον Μπόνο, αλλά πάλι λέει όχι.
 
53′ Ο Μπανέγκα χάνει την μπάλα, ο Μαρσιάλ βρέθηκε απέναντι από τον Μπόνο, αλλά ο γκολκίπερ της Σεβίλλης απέκρουσε.
 
50′ Απόκρουση του Μπόνο σε σουτ του Μαρσιάλ. Στη συνέχεια ο Φερνάντες δοκίμασε μέσα στην περιοχή, όμως η μπάλα κατέληξε κόρνερ, αφού βρήκε στα σώματα της άμυνας της Σεβίλλης.

46′ Μεγάλη ευκαιρία για την Γιουνάιτεντ. Ο Γκρίνγουντ βρέθηκε απέναντι από τον Μπόνο, έπειτα από πάσα του Φερνάντες, αλλά ο γκολκίπερ της Σεβίλλης απέκρουσε.

Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο.

Τέλος πρώτου ημιχρόνου. 

45+1′ Ο Μπρούνο Φερνάντες δοκίμασε ένα μακρινό σουτ, απομάκρυνε ο Μπόνο.

32′ Ωραίο τακουνάκι του Μπανέγκα στον Ρεγκιλόν, ο οποίος έκανε ακόμη μία προσπάθεια από τα αριστέρα, αλλά κόπηκε.

26′ Γκοοολ για τη Σεβίλλη! Ο Σούσο κάνει το 1-1 για την Σεβίλλη. Αντεπίθεση από τους Ισπανούς από τα αριστέρα, ο Ρεγκιλόν έβγαλε την ασίστ.

22′ Μαρκάρισμα από τον Ντιέγκο Κάρλος στον Μαρσιάλ. Βλέπει την κίτρινη κάρτα.

17′ Ο Ζορντάν κάνει ντρίμπλα στον Ουίλιαμς, εκείνος τον πάτησε και βλέπει την κίτρινη κάρτα.

14′ Η Γιουνάιτεντ χάνει μεγάλη ευκαιρία, με τον Φρεντ να πατάει περιοχή, αλλά να αστοχεί.

8΄ Γκοοολ για τη Γιουνάιτεντ! Ο Μπρούνο Φερνάντες ευστόχησε στο πενάλτι. 

7′ Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κερδίζει πέναλτι. Τρομερή πάσα του Μαρσιάλ στον Ράσφορντ, ο οποίος ανατρέπεται στην προσπάθειά του από τον Ντιέγκο Κάρλος.

Ξεκίνησε ο αγώνας.

H Σεβίλλη είναι αήττητη στα τελευταία 19 παιχνίδια της. Συγκεκριμένα μετράει 7 νίκες και 8 ισοπαλίες. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει χάσει στα τελευταία 15 νοκ-άουτ παιχνίδια στο Europa League.
 
Τις τρεις τελευταίες φορές που η Σεβίλλη αγωνίστηκε σε ημιτελικό του Europa League πέρασε στον τελικό και κατάφερε να κατακτήσει το τρόπαιο (2013/2014, 2014/2015, 2015/2016).
 
H Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει περάσει στον τελικό στους τέσσερις τελευταίους ημιτελικούς που έχει δώσει σε κορυφαία ευρωπαϊκής διοργάνωση, σύμφωνα με την Opta. (2007/2008, 2008/09 και 2010/11 στο Champions League, το 2016/17 στο Europa League).
 
Από την άλλη, η Σεβίλλη κέρδισε την Γουλβς με 1-0 στο 88ο λεπτό χάρη σε ένα γκολ του Λούκας Οκάμπος, ένα από τα όπλα των Ισπανών.
 
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να φτάσει στα ημιτελικά πέρασε το εμπόδιο της Κοπεγχάγης. Οι κόκκινοι διάβολοι χρειάστηκαν την παράταση για να επικρατήσουν με 1-0.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Γουίλιαμς, Μαγκουάιρ, Λίντελοφ, Ουάν-Μπιζάκα, Φρεντ, Πογκμπά, Μπρούνο Φερνάντες, Ράσφορντ, Γκρίνγουντ, Μαρσιάλ

Σεβίλλη: Μπόνο, Χεσούς Νάβας, Κουντέ, Ντιέγκο Κάρλος, Ρεγκιλόν, Μπανέγκα, Φερνάντο, Ζορντάν, Σούσο, Εν-Νεσίρι, Οκάμπος

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:
   
Παρακολουθήστε Live την εξέλιξη του αγώνα. 

Καλησπέρα! Η Σεβίλλη αντιμετωπίζει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον πρώτο ημιτελικό του Europa League που διεξάγεται στην Κολωνία. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ