Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ισπανικά ΜΜΕ: «Διώξτε τις… ιερές αγελάδες της Μπαρτσελόνα, άμεσα εκλογές»

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε… κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και η κριτική συνεχίζεται προς τους ποδοσφαιριστές και κυρίως την διοίκηση των Καταλανών.

Χαρακτηριστικά τα πρωτοσέλιδα των μεγάλων ισπανικών εφημερίδων που μιλάνε για αλλαγές στην ομάδα, όχι μόνο στους ποδοσφαιριστές αλλά κυρίως στην διοίκηση. 

Η «Sport» η οποία θεωρείται και… φιλική προς την Μπαρτσελόνα κάνει λόγο για τις «ιερές αγελάδες» που πρέπει να φύγουν από την ομάδα, ενώ ζητάει άμεσα εκλογές από την στιγμή που ο Μπαρτομέου αρνείται να παραιτηθεί. Αλλά η πρώτη κίνηση που πρέπει να γίνει είναι η απόλυση του Κίκε Σετιέν και η πρόσληψη ενός καινούργιου προπονητή. 

 

Η «Marca» από την πλευρά της αναφέρει ότι η Μπαρτσελόνα ψάχνει την ολική αλλαγή, με τον Ζόσεπ Μαρία Μπαρτομέου να απολύει τον Κίκε Σετιέν, με τους Ποκετίνο και Κούμαν να είναι οι επικρατέστεροι αντικαταστάτες του. 

Η «AS» από την πλευρά αναφέρει ότι θα απομακρυνθούν άμεσα οι Σετιέν και Αμπιντάλ από τις θέσεις τους, ενώ τονίζει το γεγονός πως ο Λιονέλ Μέσι παίρνει την μεγάλη απόφαση για το μέλλον του μέχρι τον Ιανουάριο. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ