Μετάβαση στο περιεχόμενο

LIVE: Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης 2-1 (ΤΕΛΙΚΟ)

Τέλος αγώνα. Η Μάντσεστερ Σίτι προκρίνεται στους «8», με 2Χ2 επί της Ρεάλ Μαδρίτης και την ευγενική χορηγία του Ραφαέλ Βαράν. Δύο τραγικά λάθη που οδήγησαν στα γκολ των Στέρλινγκ και Ζέσους, με την κεφαλιά του Μπενζεμά ενδιάμεσα απλά να αναπτερώνει τις ελπίδες για τους Μαδριλένους.

89′ Αλλαγή για τη Σίτι. Ο Οταμέντι στη θέση του Ρόδρι. 

86′ Εξαιρετική εκτέλεση φάουλ από τον Σίλβα, ελάχιστα πάνω από το δοκάρι η μπάλα.

83′ Τριπλή αλλαγή για τη Ρεάλ. Ο Βάθκεθ στη θέση του Καρβαχάλ, ο Βαλβέρδε στη θέση του Μόντριτς, ο Γιόβιτς στη θέση του Αζάρ.

81′ Νταβίντ Σίλβα αντί Στέρλινγκ.

75′ Ο Στέρλινγκ προσπαθεί να αιφνιδιάσει τον Κουρτουά, αλλά δεν τα καταφέρνει. 

73′ Ο Βαράν κάνει λάθος στην παραμικρή επαφή του, σοκαριστικά κακός στο αποψινό ματς.

69′ ΓΚΟΟΟΛ για τη Σίτι (Ζέσους) και Σίτι – Ρεάλ 2-1: Ο Ρόδρι σηκώνει την μπάλα, ο Βαράν κάνει νέο τραγικό λάθος. Διπλό αυτή τη φορά. Δεν μπορεί να πάρει την κεφαλιά για να απομακρύνει – έπιασε αέρα – γυρίζει απρόσεκτα προς τον Κουρτουά και ο Ζέσους σκοράρει πλασάροντας. 

67′ Μπερνάρντο Σίλβα αντί Φόντεν για τη Σίτι.

66′ Σπουδαία απόκρουση του Κουρτουά στο σουτ του Ζέσους!

63′ Ο Μπενζεμά βγαίνει στην αντεπίθεση, ο Λαπόρτ τελευταία στιγμή βάζει την κόντρα. 

62′ Αλλαγή για τη Ρεάλ. Ο Ασένσιο στη θέση του Ροντρίγκο.

54′ Λάθος του Κασεμίρο και νέα μεγάλη ευκαιρία για τη Σίτι. Και πάλι η Στέρλινγκ βγαίνει από αριστερά, και πάλι ο Κουρτουά πέφτει κι απομακρύνει. 

47′ Ευκαιρία για τη Σίτι. Ο Ντε Μπρόινε βγάζει εξαιρετική μπαλιά στον Στέρλινγκ, αυτός βγαίνει από αριστερά, ο Κουρτουά ομως αποτρέπει την παραβίαση της εστίας του. 

Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο στο ματς. 

Ημίχρονο στο Μάντσεστερ. Σίτι – Ρεάλ 1-1. 

42′ Μεγάλη ευκαιρία για τη Σίτι. Ο Κουρτουά κάνει λάθος, στέλνει την μπάλα πάνω στον Ντε Μπρόινε, αυτός δίνει στον Γκαμπριέλ Ζεσούς. Ο Βραζιλιάνος γυρίζει, κάνει το σουτ, η μπάλα λίγο έξω από την εστία του Βέλγου. 

37′ Ο Κανσέλο κάνει το σουτ, ο Κουρτουά απομακρύνει. 

Ο Μπενζεμά έχει σκοράρει 5 γκολ στα τελευταία 6 ματς στο Champions League, όσα είχε στα προηγούμενα 26!

28′ ΓΚΟΟΟΛ για τη Ρεάλ (Μπενζεμά) και Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ 1-1: Ο Ροντρίγκο βγαίνει από δεξιά, κάνει τη σέντρα, ο Μπενζεμά κερδίζει τον Φερναντίνιο, πιάνει την κεφαλιά και ισοφαρίζει σε 1-1. Η Ρεάλ θέλει ένα γκολ για να στείλει το ματς στην παράταση. 

21’ Ο Έντερσον νικάει εντυπωσιακά τον Μπενζεμά στο δυνατό σουτ που εξαπέλυσε από τη γραμμή της περιοχής.

15′ Επικίνδυνο, ψιλοκρεμαστό σουτ του Στέρλινγκ, λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

10′ Σύγχυση στην άμυνα της Ρεάλ, ο Φόντεν δεν μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. 

9′ ΓΚΟΟΟΛ για τη Μάντσεστερ Σίτι (Στέρλινγκ) και Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ 1-0: Ο Κουρτουά δίνει στον Βαράν. Ο Γάλλος είναι απρόσεκτος, κάνει γκέλα, ο Γκαμπριέλ Ζεσούς του κλέβει την μπάλα και δίνει έτοιμο γκολ στον Στέρλινγκ, ο οποίος ανοίγει το σκορ. Απαράδεκτη γκέλα για το επίπεδο του Ραφαέλ Βαράν.

7′ Ο Ντε Μπρόινε δοκιμάζει σουτ από μακριά, η μπάλα χτυπάει σε σώμα και καταλήγει κόρνερ.

1′  Έναρξη του ματς στο Μάντσεστερ. 

Ενός λεπτού σιγή για όσους έχασαν τη ζωή τους από την πανδημία του κορονοϊού. 


Η Μάντσεστερ Σίτι συγκρούεται με τη Ρεάλ στο «Etihad», έχοντας προβάδισμα για πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League μετά το 1-2 στο «Μπερναμπέου». Ζωντανά η εξέλιξη της αναμέτρησης. 

Οι ενδεκάδες

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Έντερσον, Γουόκερ, Φερναντίνιο, Λαπόρτ, Κανσέλο, Ρόδρι, Γκουντογκάν, Ντε Μπρόινε, Φόντεν, Στέρλινγκ, Ζέσους

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Κουρτουά, Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Βαράν, Μεντί, Κασεμίρο, Κρόος, Μόντριτς, Ροντρίγκο, Αζάρ, Μπενζεμά

O Ζιζού δίνει φανέλα βασικού στους Ροντρίγκο και Αζάρ. Έκπληξη από τον Γκουαρδιόλα η παρουσία του Φόντεν στο αρχικό σχήμα αντί του Σίλβα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ