Μετάβαση στο περιεχόμενο

LIVE: Ατρόμητος – ΠΑΟΚ 0-0 (ΤΕΛΙΚΟ)

Τέλος της αναμέτρησης: Ατρόμητος – ΠΑΟΚ μένουν στο 0-0 στο πρώτο φιλικό της σεζόν για τις δύο ομάδες.

90′ Ο Θεοδωράκης νίκησε δύο φορές τον Σφιντέρσκι στο πέναλτι και ειδικά την δεύτερη ο Πολωνός του έστειλε τη μπάλα πάνω του!

89′ Πέναλτι για τον ΠΑΟΚ. Ωραία προσπάθεια με τον Σφιντέρσκι να πασάρει στον Μπίσεσβαρ που έκανε το σουτ, ο Γούτας έκοψε με το χέρι και δόθηκε σωστά πέναλτι.

83′ Εκτελείται το φάουλ από τον Μπίσεβαρ. Ο Θεοδωράκης κάνει λανθασμένη έξοδο. Ο Μάτος πιάνει τη γυριστή κεφαλιά, ήταν όμως από δύσκολη γωνία και δεν μπορεί να σκοράρει. 

77′ Μεγάλη επέμβαση του Θεοδωράκη. Ο Μπίσεσβαρ βρήκε με εξαιρετική κάθετη τον Σφιντέρσκι με τον Πολωνό να κάνει το σουτ και τον τερματοφύλακα του Ατρομήτου να διώχνει.

71′ Ο Μπαλογιάννης παίρνει τη θέση του Τσαούση.

67′ Ευκαιρία για τον Ατρόμητο. Ο Νταβιώτης μπαίνει από δεξιά, η μπάλα κοντράρει στον Διαμαντή και ο Πασχαλάκης μαζεύει. 

66′ Οι Γκάλο και Κιβρακίδης δίνουν τις θέσεις τους σε Αθανασίου και Νταβιώτη.

60′ Καμία φάση στο πρώτο τέταρτο του δευτέρου ημιχρόνου. Θυμίζουμε βέβαια πως μιλάμε για το πρώτο φιλικό των δύο ομάδων και μάλιστα σε μια χρονιά που τράβηξε υπερβολικά λόγω κορονοϊού, με τους παίκτες να έχουν ξεκουραστεί ελάχιστα.

Για τον Ατρόμητο έχουν μπει ως αλλαγές στο δεύτερο μέρος οι Θεοδωράκης, Νάτσος, Ούμπιδες, Βέλλιος, Τριμμάτης και Κωτσόπουλος.

Το σημαντικό στην επανάληψη είναι η επιστροφή του Βέρνμπλουμ μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

Η ενεδεκάδα του ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο: Πασχαλάκης, Κρέσπο, Διαμαντής, Τσιγγάρας, Εσίτι, Βέρνμπλουμ, Μάτος, Τσαούσης, Μπίσεσβαρ, Κούτσιας και Σφιντέρσκι. 

46′ Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο στο ματς. 

Ημίχρονο στο Βόλο. Ατρόμητος – ΠΑΟΚ 0-0.

30′ Ωραία προσπάθεια για τον Άκπομ που έφυγε στην επίθεση, αλλά το σουτ που έκανε απέκρουσε με ευκολία ο Μανδάς.

24′ Διάλειμμα για να δροσιστούν οι παίκτες των δύο ομάδων. Με εξαίρεση το δοκάρι του Ραμπέλο δεν έχουμε δει τίποτα στο ματς.

21′ Ο Ατρόμητος κυκλοφορεί εξαιρετικά την μπάλα με τον Κάναντι να ζητά μία επαφή από τους παίκτες του. 

15′ Τεράστια ευκαιρία για τον Ατρόμητο με τον Γιακουμάκη να πιέζει, να κλέβει την μπάλα να πασάρει στον Ραμπέλο που έκανε το σουτ στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι του Ζίβκοβιτς.

Ο Σόλομον παίζει πάνω στον Σβαμπ. Συμπατριώτες και οι δυο, πρώτη εμφάνιση για αμφότερους. Γνωρίζονται αρκετά χρόνια από την αυστριακή Bundesliga. 

Ο ΠΑΟΚ δείχνει διάθεση να πιέσει ψηλά τον Ατρόμητο στα πρώτα λεπτά.

1′ Ξεκίνησε η αναμέτρηση στο Βόλο. 

Πρώτο φιλικό για ΠΑΟΚ και Ατρόμητο στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για τη νέα σεζόν. Παρακολουθήστε LIVE την εξέλιξη του ματς του Πανθεσσαλικού.

Οι ενδεκάδες του αγώνα

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μανδάς, Γούτας, Στρούγγης, Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Μπουσούλατζιτς, Γιακουμάκης, Γκάλο, Σόλομον, Ραμπέλο, Μανούσος.

ΠΑΟΚ (Αμπέλ Φερέιρα): Ζίβκοβιτς, Βαρέλα, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Λημνιός, Σβαμπ, Τζόλης, Καντουρί, Ζαμπά, Ακπόμ.

Στον πάγκο για τον Ατρόμητο είναι οι: Θεοδωράκης, Νταβιώτης, Ούμπιντες, Βέλλιος, Νάτσος, Χαρίσης, Αθανασίου, Τριμμάτης, Ζαννής, Κωτσόπουλος και Σάλτας.

Στον πάγκο για τον ΠΑΟΚ είναι οι: Πασχαλάκης, Κρέσπο, Διαμαντής, Τσαούσης, Μάτος, Εσίτι, Βέρνμπλουμ, Τσιγγάρας, Μπαλογιάννης, Μπίσεσβαρ, Σφιντέρσκι, Κούτσιας και Βρακάς.

Ατρόμητος και ΠΑΟΚ θα έχουν στην βασική τους ενδεκάδα τους Σόλομον και Σβαμπ που αποκτήθηκαν πριν λίγες μέρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ