Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ώρα υπέρβασης για Ολυμπιακό – Η πιθανή ενδεκάδα με Γουλβς

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε (22:00) στο «Μολινό» τη Γουλβς στη ρεβάνς του 1-1 και θέλει να γράψει ιστορία, παίρνοντας την πρόκριση στους «8» του Europa League.

Το πρώτο ματς της φάσης των «16» είχε γίνει στα μέσα Μαρτίου, μόλις λίγο καιρό πριν σκάσει το ολικό lockdown στον πλανήτη.

Σχεδόν πέντε μήνες αργότερα, οι ερυθρόλευκοι καλούνται να ξεπεράσουν το εμπόδιο των «λύκων» και να περάσουν στο Final 8 της Κολωνίας.

Κάτι τέτοιο έχει να το πετύχει 22 χρόνια.

Ο Ολυμπιακός για να πάρει την πρόκριση θέλει νίκη ή ισοπαλία με 2 γκολ και πάνω. Φυσικά, η ομάδα του Πειραιά μόνο εύκολο έργο δεν θα έχει, καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Σα και τον τιμωρημένο Σεμέδο.

Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Γουλβς είναι μια πολύ καλά δουλεμένη ομάδα.

Ο Μαρτίνς έχει στο μυαλό του να ξεκινήσει με 4-3-3 και όπως όλα δείχνουν, η ενδεκάδα θα αποτελείται από τους Αλέν, Ομάρ, Μπα, Σισέ, Τσιμίκα, Γκιγιέρμε, Καμαρά, Μπουχαλάκη, Βαλμπουενά, Μασούρα (έχει προβάδισμα έναντι του Ραντζέλοβιτς) και Ελ Αραμπί.

Από την άλλη, με βάση τα ρεπορτάζ που έρχονται από την Αγγλία, ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο θα κατεβάσει τους Πατρίσιο, Σάις, Μπόλι, Κοαντί, Ντόχερτι, Μουτίνιο, Νέβες, Τζόνι Ότο, Τραορέ, Ζότα και Χιμένεθ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ