Μετάβαση στο περιεχόμενο

Δημοσίευμα που ανάβει… φωτιές για Αραούχο

Η Λας Πάλμας δεν έχει αποχωριστεί ακόμα τα… οικονομικά της προβλήματα και θέλει να απαλλαχθεί απ’ αυτά. Ο κορονοϊός έπεσε… βαρύς στον σύλλογο από τα Κανάρια νησιά, που θέλει να κλείσει «τρύπες» και να προχωρήσει μεταγραφικά αυτό το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «La Provincia», η ομάδα από τα Κανάρια Νησιά θα κάνει τα πάντα για να αποχωριστεί τα βαριά συμβόλαια. Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, «η Λας Πάλμας θέλει να διώξει τους Σέρχιο Αραούχο, Μαρτίν Μαντοβάνι, Αλμπέρτο ντε Λα Μπέγια και Ραούλ Φερνάντεθ».

Η ισπανική ομάδα, όπως σημειώνεται, θα ακολουθήσει αυτήν την οικονομική πολιτική, προκειμένου να εξασφαλίσει λεφτά για τις μεταγραφές. Έτσι, λοιπόν, φαίνεται πως ο ισπανικός σύλλογος ψάχνει τρόπο, προκειμένου να εξοικονομήσει χρήματα. Η ΑΕΚ από την πλευρά της, ποτέ δεν άφησε την περίπτωση του «Τσίνο». Προσπαθεί να βρει μια λύση, ώστε να τον διατηρήσει στο ρόστερ της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ