Μετάβαση στο περιεχόμενο

Γιάννης: «Πρέπει να σέβεσαι την απόφαση του άλλου»

O Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για όλα στους δημοσιογράφους πριν το ματς των Μπακς με τους Σέλτικς στη “Disney World”. Ο Έλληνας αναφέρθηκε στους αθλητές που δεν έβαλαν κάποιο μήνυμα στη φανέλα, αλλά στα σχόλια που υπήρξαν όταν παίκτες των Πέλικανς, Τζαζ, Κλίπερς και Λέικερς, γονάτισαν κατά την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου των ΗΠΑ πριν τα μεταξύ τους παιχνίδια.

«Αν θες, υποστηρίζεις το Black Lives Matter, αν θες όχι. Στο τέλος, όμως, πρέπει να σέβεσαι την απόφαση του άλλου. Η απόφασή μας ήταν να βάλουμε το “ισότητα” στο πίσω μέρος της φανέλας. Δεν μπορούμε να κρίνουμε ο ένας τον άλλον, αλλά να αλληλοστηριζόμαστε. Υπάρχουν αρκετοί που δεν το υποστηρίζουν, δεν ξέρω ποια είναι η άποψή τους για το θέμα, αλλά πρέπει να τους ακούσεις», δήλωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, για να συμπληρώσει: 

«Δεν πιστεύω ότι πρέπει να κρίνουμε τους άλλους και αυτό που πιστεύουν. Ξέρω πως σε πολλούς δεν θα αρέσει το γονάτισμα στον Εθνικό Ύμνο, το να στηρίζεις τους συμπαίκτες σου ή να υψώνεις το χέρι σου μαζί τους, αλλά στο τέλος πρέπει να σεβαστείς τις πεποιθήσεις όλων».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ