Μετάβαση στο περιεχόμενο

Έτσι θα βοηθήσει η Premier League τις ομάδες που θα διακριθούν στα κύπελλα Ευρώπης

Η φετινή Premier League ολοκληρώθηκε χθες, όμως υπάρχουν ομάδες που έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις. Σε λίγες μέρες τέσσερις ομάδες θα μπουν ξανά στη μάχη του Champions και του Europa League. Οι Μάντσεστερ Σίτι, Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γουλβς ελπίζουν ότι θα κατακτήσουν τα ευρωπαϊκά κύπελλα.

Μάλιστα η Premier League αποφάσισε να τις βοηθήσει ενόψει του επόμενου πρωταθλήματος που θα ξεκινήσει στις 12 Σεπτεμβρίου. Συγκεκριμένα όσες από αυτές διακριθούν στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις, τότε θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν για έναν μήνα. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα αγωνιστούν στις πρώτες αγωνιστικές.

Όποιες μάλιστα από αυτές τις τέσσερις ομάδες πάνε μακριά στα ευρωπαϊκά Κύπελλα τη φετινή σεζόν, αυτό αναμένεται να έχει αντίκτυπο και στην παρουσία τους στο πρωτάθλημα της νέας αγωνιστικής περιόδου, με την Premier League να αναμένεται να εισάγει μία υποχρεωτική περίοδο ανάπαυσης διάρκειας 30 ημερών για όλες τις ομάδες, που θα τίθεται σε ισχύ με το που θα σταματούν οι υποχρεώσεις τους για φέτος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ