Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Μπουρλότο» στο Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ έβαλε η αγγλική κυβέρνηση – Αυτός είναι ο λόγος

Στον… αέρα βρίσκεται η διεξαγωγή της ρεβάνες για τους «16» του Champions League ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και τη  Ρεάλ Μαδρίτης!

Ο λόγος είναι πως η αγγλική κυβέρνηση πήρε νέα μέτρα και μεταξύ άλλων ανακοίνωσε πως όσοι εισέρχονται από την Ισπανία στην Αγγλία θα πρέπει να μπαίνουν σε 14ήμερη καραντίνα.

Αυτό σημαίνει πως το παιχνίδι που είναι ορισμένο στις 7 Αυγούστου δεν μπορεί να διεξαχθεί υπό αυτές τις συνθήκες, ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως η αγγλική κυβέρνηση δεν κάνει… διακρίσεις σε αθλητές ή σε οποιοδήποτε αξίωμα έχει κάποιος που θα εισέλθει στη χώρα και θα πρέπει να συμμορφώνεται με τους νόμους.

Η UEFA όταν είχε ανακοινώσει τις ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων, είχε αναφέρει πως αν η διεξαγωγή μιας αναμέτρησης δεν μπορούσε να γίνει στις έδρες των γηπεδούχων ομάδων θα μεταφερόταν στην χώρα διεξαγωγής του «Final 8» δηλαδή στην Πορτογαλία.

Πάντως αυτό φαίνεται πως δεν επηρεάζει τον Ολυμπιακό για τη ρεβάνς με την Γουλβς στην Αγγλία αφού η Ελλάδα είναι από τις χώρες που εξαιρούνται τις υποχρεωτικής καραντίνας, όταν ένας κάτοικός της επισκέπτεται την Αγγλία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ