Μετάβαση στο περιεχόμενο

Απίστευτες εκφράσεις στην Βουλή: «Έχετε την κ@λ@ρ@ σας ανοιχτή», είπε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Ντροπιαστικό για την ελληνική Βουλή, περιστατικό, έλαβε χώρα το πρωί της Τετάρτης με πρωταγωνιστή τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Μάρκου. 

Κατά την διάρκεια της συζήτησης για το πόρισμα της Novartis, όταν το λόγο πήγε να πάρει ο εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ.

Μόλις λοιπόν ο βουλευτής από την Αχαΐα είδε τον Βασίλη Κεγκέρογλου να ετοιμάζεται να πάρει το λόγο, είπε: «Τι να πει αυτός. Τα είπε η ΝΔ», με τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο να του απαντά

Τότε λοιπόν ο Κώστα Μάρκου γύρισε και του είπε: «Τι να πείτε εσείς στο ΚΙΝΑΛ που έχετε την κ….α σας ανοικτή …να» κάνοντας και τη σχετική χειρονομία.

Αμέσως προκλήθηκε ένταση και τον πρόεδρο της Βουλής, Θανάση Μπούρα να αντιλαμβάνεται έστω και καθυστερημένα τι είχε συμβεί και να τον αποβάλει από την αίθουσα.

«Είναι απαράδεκτο. Τον είδα να αποχωρεί και να κάνει μια χειρονομία. Βγείτε και μην προκαλείτε άλλο. Λυπάμαι για την διαγωγή σας. Ντροπή η πράξη σας για καθηγητή πανεπιστημίου. Να εξέλθετε από την αίθουσα. Βγείτε από την αίθουσα είναι εντολή προεδρείου. Σας είδα τι κάνατε και έχω να σας πω το εξής: Ντροπή, Ντροπή Ντροπή» είπε ο κ. Μπούρας

Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε παρέμβαση και από την γραμματέα της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Ολγα Γεροβασίλη που ζήτησε από τον κ. Μάρκου να αποχωρήσει από την αίθουσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ