Μετάβαση στο περιεχόμενο

Marca: «Μπασκόνια για Φριντέτ»

Το ρόστερ της Μπασκόνια αναμένεται να είναι διαφοροποιημένο σε σχέση με την ομάδα που παρουσιάστηκε την περασμένη σεζόν σε Liga Endesa και EuroLeague.

Ήδη ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς μετράει πολλές και σημαντικές απώλειες (σημαντικότερη όλων αυτή του Τορνίκε Σενγκέλια), ενώ την ίδια στιγμή τα συμβόλαια των Πατρίσιο Γκαρίνο, Ζόραν Ντράγκιτς, Τζέισον Γκρέιντζερ και Πιέρια Χένρι παραμένουν στον… αέρα.

Την ίδια στιγμή, ωστόσο, «τρέχουν» και τα μεταγραφικά θέματα της ομάδας. Ήδη κάτοικοι Βιτόρια έχουν γίνει οι Ρόκας Γκιεντράιτις, Άλεκ Πίτερς και Τόνι Γιεκίρι, με το «σαφάρι» να συνεχίζεται.

Σύμφωνα, μάλιστα, με τη «Marca», ένα από τα ονόματα που βρίσκονται στη λίστα των πρωταθλητών Ισπανίας ενόψει της νέας σεζόν είναι αυτό του Τζίμερ Φριντέτ.

Ο 31χρονος Αμερικανός σουτέρ έχει οψιόν στο συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ για τη σεζόν 2020-21, αλλά ο Γιώργος Βόβορας ξεκαθάρισε στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου των πράσινων πως είναι ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της ισπανικής ιστοσελίδας, η περίπτωση του Φριντέτ θα εξαρτηθεί από την έκβαση αυτής με τον Πιέρια Χένρι και την απάντηση που θα δώσει ο Αμερικανός πρώην άσος της Ούνιξ Καζάν.

Η περίπτωση Φριντέτ, όμως, βρίσκεται εντός των «θέλω» των Βάσκων και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις και όσον αφορά τη δική του υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ