Μετάβαση στο περιεχόμενο

Χωρίς Αγιούμπ με ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός

Ο Γιασίν Αγιούμπ δεν είναι 100% έτοιμος και γι΄ αυτό αποφασίστηκε να μείνει εκτός αποστολής για το αυριανό ντέρμπι με την ΑΕΚ. Την ίδια στιγμή, μετά και τον τραυματισμό του Χατζηθεοδωρίδη ο Παναθηναϊκός κατεβαίνει με άμυνα ανάγκης στην αναμέτρηση με την «Ένωση».

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Η προπόνηση ξεκίνησε με άμυνα – ανάγκης, ενώ συνεχίστηκε με κορόιδο και ολοκληρώθηκε με διπλό. 
 
Θεραπεία έκανε ο Χατζηθεοδωρίδης, ατομικό οι Πούγγουρας, Κόναν ενώ απόντες ήταν οι Καρλίτος και Τζαβίδας.

Αναλυτικά η αποστολή: Διούδης, Ξενόπουλος, Κολοβέτσιος, Σένκεφελεντ, Θεοχάρης, Ζαγαρίτης, Κολοβός, Χατζηγιοβάνης, Μπεκ, Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Ανουάρ, Αθανασακόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Σερπέζης, Μακέντα, Περέα και Καμπετσής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ