Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ξεκάθαρος ο Βατούτιν: “Η μεταγραφή του Σενγκέλια είναι μακριά από πολιτικά κίνητρα”

Ο Αντρέι Βατούτιν μίλησε για την απόκτηση του Τόρνικε Σενγκέλια από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, απαντώντας σε όσα υποστήριξε πριν από μερικές ημέρες ο πρόεδρος της Γεωργίας, ο οποίος χαρακτήρισε λυπηρή τη συγκεκριμένη μεταγραφή.

Είναι πολύ σημαντικό να αναφέρω ότι από τις πρώτες μέρες των διαπραγματεύσεων, ο Τόκο έδειξε μεγάλη διάθεση να παίξει σε μια ομάδα που διεκδικεί τίτλους. Από την πλευρά μας, θέλαμε όχι μόνο έναν καλό παίκτη, αλλά έναν πραγματικό ηγέτη, ειδικά μετά από την αποχώρηση του Κάιλ Χάινς (σ.σ.: πήγε στην Αρμάνι Μιλάνο). Κι αυτός λειτουργούσε σαν ηγέτης τόσο στην Μπασκόνια όσο και στην εθνική ομάδα της χώρας του”, τόνισε αρχικά.

Ενώ αναφορικά με όσα σχολίασε ο πρόεδρος της Γεωργίας, ανέφερε πως “άκουσα ότι η μεταγραφή του Τόκο προκάλεσε διφορούμενες απόψεις στη Γεωργία, όμως η συγκεκριμένη κίνηση είναι μακριά από πολιτικά κίνητρα. Έχει να κάνει μόνο με τον επαγγελματικό αθλητισμό. Θέλουμε μόνο να παίξουμε μπάσκετ, να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους και να κερδίσουμε. Τίποτα περισσότερο”.

Κι ακολούθως αποκάλυψε πως “από την πρώτη μέρα των συζητήσεων, ήταν πολύ σημαντικό να συναινέσουμε στη συμμετοχή του στις υποχρεώσεις της εθνικής ομάδας κι εκείνος έλαβε τη συγκατάθεση μας. Έχω μεγάλο σεβασμό για τη Γεωργία και την ιστορία της, είχαμε στο παρελθόν στην ομάδα τούς Γκεόργκι Τσιντσάνζτε και Μάνουτσαρ Μαρκοϊσβίλι, επομένως περιμένουμε όλους τους συμπατριώτες του στους αγώνες μας”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ