Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ: Αυτόν τον παίκτη τσεκάρει ο Μπαρτζώκας στη θέση του Βεζένκοφ

Ο Σάσα Βεζένκοφ δεν έχει απαντήσει ακόμα στην πρόταση του Ολυμπιακού και αν δεν υπάρξει άμεσα εξέλιξη, είναι δεδομένο ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα προχωρήσουν στο δεύτερο πλάνο τους. Αυτό περιλαμβάνει τον Αμερικανό  Αϊζάια Χικς. 

Ο 26χρονος πάουερ φόργουορντ αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στην ρωσική Σάρατοφ. Είναι 26 ετών, έχει ύψος 2.03 μ. και σε κάποια σχήματα μπορεί να παίξει και σέντερ. Είναι αθλητικός ψηλός και φέτος με την Σάρατοβ στην VTB είχε 12.9 πόντους, 6,7 ριμπάουντ, με 53% στα δίποντα, 31% στα τρίποντα και 77% στις βολές. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τον έχει ξεχωρίσει και ο Αμερικανός βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού, αν και εφόσον δεν υπάρξει εξέλιξη με τον Βεζένκοφ. 

Μάλιστα σήμερα υπήρξε επαφή με την πλευρά του Χικς, αφού οι Πειραιώτες δεν μπορούν να περιμένουν αιώνια τον Βεζένκοβ. Ναι μεν ήταν εξ αρχής προτεραιότητα του Μπαρτζώκα να τον κρατήσει, η καθυστέρηση όμως στην απάντησή του έχει βάζει σε σκέψεις τον Ολυμπιακό.

Το ραντεβού με τον εκπρόσωπο του 25χρονου Βούλγαρου έγινε , αλλά απάντηση δεν υπάρχει, τη στιγμή που όλες οι άλλες υποθέσεις έκλεισαν αμέσως. Γι αυτό και αν δεν υπάρξει άμεσα η θετική απάντηση, ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει στο δεύτερο πλάνο του με τον Αϊζάια Χικς – πρών παίκτη του ΝΒΑ στους Νιου Γιορκ Νικς – να είναι η πρώτη επιλογή. Και όπως φάνηκε και με τον Λιβιό Ζαν Σαρλ, οι «ερυθρόλευκοι» μπορούν να κλείσουν μέσα σε μια μέρα μια μεταγραφή, αν και εφόσον το αποφασίσουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ