Μετάβαση στο περιεχόμενο

BINTEO: «Πολυβόλο» η Γιουνάιτεντ… πάτησε τετράδα!

«Πάρτι» έκανε στο «Ολντ Τράφορντ» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που επικράτησε με 5-2 της Μπόρνμουθ. Η Γιουνάιτεντ ήταν αρκετά ανώτερη από τη φιλοξενούμενη Μπόρνμουθ, ωστόσο τα «κεράσια» ήταν αυτά που άνοιξαν το σκορ. Στο 15′ ο Στάνισλας με τρομερή προσπάθεια… ρεζίλεψε τον Μαγκουάιρ και νίκησε τον Ντε Χέα για το 0-1.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» ανέβασαν περισσότερο το ρυθμό τους και ουσιαστικά καθάρισαν τη νίκη πριν το τέλος του ημιχρόνου. Ο Γκρίνγουντ με οβίδα ισοφάρισε (29′), ο Ράσφορντ έδωσε προβάδισμα 2-1 έξι λεπτά μετά, ενώ ο Μαρσιάλ πέτυχε το… κερασάκι στην τούρτα με τρομερό σουτ (45+2′). 

Μάλιστα οι Μαρσιάλ και Ράσφορντ είναι οι πρώτοι παίκτες της Γιουνάιτεντ που πετυχαίνουν 20+ γκολ σε μια σεζόν μετά το 2011. 

Με το… καλημέρα στο δεύτερο ημίχρονο η Μπόρνμουθ μείωσε σε 3-2 με το πέναλτι του Κινγκ , όμως σε πέντε λεπτά οι παίκτες του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ πέτυχαν ακόμα δύο τέρματα με τους Γκρίνγουντ (54′) και Φερνάντες (59′). ‘Ετσι η Γιουνάιτεντ ανέβηκε στην 4η θέση με παιχνίδι περισσότερο από την Τσέλσι, ενώ η Μπόρνμουθ βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού.

Στο άλλο παιχνίδι που διεξαγόταν την ίδια ώρα, η Λέστερ επικράτησε με 3-0 της Κρίσταλ Πάλας, με τον Βάρντι να πετυχαίνει δύο γκολ (77’, 90+4’) και να φτάνει τα 101 στο πρωτάθλημα με τις «αλεπούδες», με τον Ιχεανάτσο να είναι αυτός που άνοιξε το σκορ στο 49’. 

Η Λέστερ παρέμεινε στην 3η θέση και σε απόσταση ασφαλείας για να βρίσκεται στο Τσάμπιονς Λιγκ τη νέα σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ