Μετάβαση στο περιεχόμενο

Οργανωμένοι Ξάνθης: «Μας απαγόρευσαν να δούμε το ματς έξω από το γήπεδο»

Την πρόθεσή τους να δουν το αποψινό ματς της Ξάνθης με τον Ατρόμητο έξω από το γήπεδο σε γιγαντοοθόνη είχαν εκφράσει οι οργανωμένοι οπαδοί των γηπεδούχων. Ομως όπως έκαναν γνωστό τους απαγορεύτηκε να το πράξουν, στο πλαίσιο των μέτρων για την αποφυγή διάδοσης του κορονοϊού.
 
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ XanthiFans 

Το σύμπαν τελικά κάπου τελειώνει κάτι άλλο όμως, ΠΟΥΘΕΝΑ.
 
Ενημερώνουμε το φίλαθλο κοινό της πόλης πως η Διοργανώτρια Αρχή ( ; ) του πρωταθλήματος και το Α.Τ. Ξάνθης απαγορεύουν στον κόσμο της ΑΟΞ να παρακολουθήσει τον αγώνα έξω από το γήπεδο παρ’ όλα τα μέτρα προστασίας που έχουμε λάβει εμείς οι ίδιοι.
 
Ίσως αν κάναμε ιδιωτικό πάρτι σε βίλα ή σε πάρκο να μην υπήρχε κάποιο πρόβλημα όμως το να παρακολουθήσουμε 200 άτομα έναν αγώνα σε ένα ανοιχτό πάρκινγκ 3.500 θέσεων είναι υγειονομική ”βόμβα”.
 
ΥΓ)ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΡΙΧΝΕΤΕ ΠΟΤΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ