Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ορίστηκε από το CAS η ημερομηνία εκδίκασης της υπόθεσης πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ-Ξάνθης – Πότε αναμένεται η απόφαση!

Στις 6 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί τελικά η εκδίκαση από το CAS για την περιβόητη υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ-Ξάνθη, όπως ενημέρωσε το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο τις εμπλεκόμενες πλευρές!

Τη συγκεκριμένη ημερομηνία είχε προτείνει εξ αρχής το CAS και προφανώς, έχοντας πάρει τη σύμφωνη γνώμη όλων των εμπλεκόμενων πλευρών, οι διαδικασίες προχωρούν βάσει αυτού του πλάνου.

Έπειτα από αυτή την εξέλιξη, αυξάνονται κατά πολύ οι πιθανότητες του σεναρίου σύμφωνα με το οποίο το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο θα προλάβει να εκδώσει απόφαση για την υπόθεση πριν από την επικύρωση της βαθμολογίας των πλέι οφ της Super League 1.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ